Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Philippe Starck – kongen av design

De fleste tenker kanskje at kunst ikke hører hjemme på badet, men baderommet kan faktisk være ditt eget lille galleri. Særlig hvis du fyller det med de flotte produktene signert Philippe Starck!

 

Den som har et badekar, toalett, servant eller aramtur signert Starck har garantert hørt setningen “Oi så flott, hvor er denne fra”? Da holder det holder lenge å fortelle at produkten er designet av Philippe Starck; selve popstjernen innen design. Denne mannen har nemlig vært med på å designe alt fra en datamus til luksuriøse dusjer fra AXOR. På Vvskupp finner du en rekke flotte produkter til badet signert Starck – sjekk det store utvalget her!

 

Hvem er Philippe Starck?

Philippe Starck er en fransk designer født i 1949 som er kjent for å ha formgitt ting som møbler, hverdagsprodukter og baderomskolleksjoner. Designet til Starck pryder en rekke luksuriøse hoteller og restauranter, og mange nordmenn har blitt glad i Starcks stilige produkter via produsenter som Duravit og AXOR. Særlig Duravit sin toalettserie ME By Starck og de lekre servantbatteriene i AXOR sin Starck Organic-serie er populære på vvskupp.no. Og det skjønner vi godt – her får du både et unikt og tidløst design, og svært god kvalitet!

 

starck organic servantbatteri

AXOR Starck Organic servantbatteri, som finnes i lekre farger som bronse, rosegull og sort krom

 

Baderomsprodukter designet av Philippe Starck

Philippe Starck har utviklet idéer så lenge han kan huske, ifølge ham selv. Allerede i starten av 20-årene hadde Starck et solid renommé innenfor design og arkitektur. Fra det legendariske Café Costes via François Mitterands private rom i Elysée Palace til teddybjørner, telefoner og lamper. Det er ikke noe han ikke har stilt spørsmål ved – og deretter gjenoppfunnet.

Hvor kult er det ikke at han også designer dødslekre baderom? For er det i ett rom i huset du virkelig kjenner på nytelsen, er det nettopp på badet. For deg som setter pris på det lille ekstra, er det å ha et badekar eller en servant fra Philippe Starck nesten som å ha en Picasso hengende i stuen. Og hvis du først skaffer et Starck badekar, må du nesten supplere det med dette lekre, frittstående badekarbatteriet.

 

starck organic badekarbatteri

Stilig, gulvstående badekarbatteri fra AXOR Starck Organic

 

Joda, han koster jo litt, kongen av design. I dette tilfellet koster det å være stor(bade)kar. Men spør du oss, er det verd hver eneste krone. Og det finnes faktisk knallgode tilbud, selv på den beste designen.

 

Se aktuelle tilbud på produkter designet av Philippe Starck på vvskupp.no