Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Badekar med plass til hele familien

På Vvskupp finner du badekar med plass til hele familien til en god pris. Les denne artikkelen hvis du er på jakt etter familiebadekar – med bobler og masse plass til kos!

 

Tenk så deilig å kunne bade med barna, i eget baderom! De som har prøvd å bade sammen i et mindre badekar vet at halve fornøyelsen forsvinner. For lite plass, harde kanter og en badekarkran i ryggen er ikke akkurat en stor opplevelse. Et familiebadekar gir luksus i hverdagen, og er det perfekte stedet å skape fine minner og gode relasjoner med barna. Les videre for å se våre beste tips til badekar hvor det er plass for så vel voksne som barn!

 

Se aktuelle tilbud på romslige badekar på Vvskupp!

 

Boblebad med plass til flere

Badekaret Hafa Agua har rikelig med plass og en oval form som gjør det perfekt for store badeopplevelser – alene eller sammen med noen. Kos dere med funksjoner som ryggmassasje, fotmassasje og terapibelysning, avhengig av hvilke tilbehør du ønsker å legge til. I boblekaret Hafa Aqua finnes både ergonomien og plassen som gjør at dere kan nyte badet fullt ut.

Med en lengde på 143,5 cm og like lang bredde, Hafa Aqua lett plass til to voksne og et til to barn på den praktiske sitteplassen i hjørnet. Massasjebadekaret kommer med en badedybde på 49,5cm, noe som innbyr til mange tilbakelente stunder!

 

rimelig boblekar hafa

Romslig boblekar fra Hafa med praktisk sitteplass til barn i hjørnet av karet

 

Badekar med masse komfort

Like viktig som god plass er ergonomi, og Novellini sitt boblekar Divina skårer virkelig høyt på begge punkter. Med sine 140 x 140 cm, nakkepute, bensett og lekre ovale form, er denne modellen mye mer enn et vanlig badekar.

Velg mellom Hydro Air med 16 luftdyser i bunn, eller Hydro Plus med 12 luftdyser og 6 vannjetdyser. På begge modellene kan du velge til armatur og om du ønsker panel (tilgjengelig i flere farger).   Gled deg til avslappende luftmassasje som forsterker badeopplevelsen, og gir deg en følelse av å ha et eget lite hjemmespa. Aller best nytes dette boblekaret alene, men takket være den gode plassen kan også barna ta del av moroa.

 

boblekar massasje novellini

Divina fra italienske Novellini er et luksuriøst boblekar med god plass, for den som setter pris på litt ekstra luksus i hverdagen

 

Rimelig badekar med plass til to

Bathlife Behag er det perfekte badekaret for deg som liker å dele gleden ved varmt vann med din kjære. Takket være den sjenerøse lengden på 170 cm og maksimale bredden på 85 cm kan dere synke ned i badekaret sammen uten at det vil føles like trangt som i et vanlig badekar.

Badekaret er frittstående og kan med andre ord plasseres hvor som helst på badet, hvor det vil bli et naturlig midtpunkt for kos og hverdagsluksus. Modellen finnes i et par ulike størrelser og utførelser, slik at du kan finne en løsning som passer på nettopp ditt bad. Designet er lekkert med rektangulære og tidløse former som gjør det enkelt å montere så vel midt i rommet som i et hjørne.

 

badekar bathlife

Flott badekar fra svenske Bathlife, med lekkert design og ekstra god plass