Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Gardena hageredskap – smarte løsninger for den moderne hagen

 

Gardena er det ledende merket innen hageredskaper av høyeste kvalitet, og tilbyr nyskapende og vannbesparende løsninger for all type hagearbeid. La deg inspirere av de mange, smarte produktene!

 

Gardena hageredskap –

Gardena er Europas ledende varemerke innen hageredskaper og finnes i mer enn 80 land over hele verden. Produktene holder gjennomgående høy kvalitet og er det foretrukne valget for millioner av hageentusiaster. Dette fordi Gardena har hjertet med når de utvikler produkter til kundene sine, som i stor grad betrakter hagen som et pusterom nær naturen. Hagen skal rett og slett være et sted for velvære, rekreasjon og moro – noe som blir lett å få til med de riktige hageredskapene.

 

Gardena hageredskap gir deg en profesjonell pleie av hagen

 

Gardena har en rekke nyskapende løsninger for hverdagsarbeid i hagen. Oppdag Gardena Smart system – som gir deg profesjonell pleie av hagen, og forener vanning, plenpleie og mer i et, smart system. Med disse produktene får du mer komfort og frihet i hverdagen, samt maksimal kontroll over vedlikeholdet av hagen.

 

Gardena Smart System Water Control med bluetooth vvskupp

Med Gardena Water Control Bluetooth kan du stille inn og styre vanningen med din smarttelefon eller nettbrett

Gardena hageredskap

Plantepleie for balkong og terrasse – selv når du ikke er hjemme!

 

Gardena sitt Aquabloom-system sørger for at plantene dine er i gode hender – hele sesongen, også når du selv ikke er der. Settet er et frittstående, komplett vanningsanlegg med en hodeenhet, en vannsugepumpe, et tidsur som sørger for at vanningsplaner blir fulgt samt solceller som lader de medfølgende oppladbare batteriene. Å installere Aquabloom er enkelt, og krever ingen verktøy. Du trenger heller ingen kran eller strømkilde – Aquabloom-systemet tar enkelt og greit vann fra en bøtte som du bare fyller på med egnet mengde vann.

Se aktuelle tilbud på plantepleie for balkong og terrasse på vvskupp.no!

 

Gardena hageredskap ferievanning Aquabloom vvskupp.no

Slik kan et system for ferievanning fra Gardena settes opp – enkelt, praktisk og smart!

 

Automatisk og effektiv vanning med vanningscomputer

 

Vann er en verdifull ressurs, og vi alle skylder å ta vare på vann på en ansvarsfull måte. Hvis du ser over din vanningsløsning i hagen, og gjør denne mer effektiv,  kan du spare opptil 70% vann sammenlignet med bruk av tradisjonelle vanningsmetoder. Ved å bytte til et smartere vanningssystem fra Gardena vil du kunne gi plantene dine nøyaktig den mengden vann de trenger. Du unngår å vanne for mye, og sparer dermed både verdifullt vann og penger!

Les mer og se aktuelle tilbud på vanningscomputere fra Gardena her

Gardena hageredskap

Spar vann med Gardena dryppvanning

 

Dryppvannsystem – eller Micro Drip System – er en vannbesparende løsning for automatisk vanning av plener, planter på balkong eller terrasse eller i grønnsaks- og blomsterhager. Hovedenheten kobles til kran ved hjelp av en slange, og via rørsystemet med drypphoder vannes plantene eller plenen individuelt og nøyaktig. Dryppvanning fra Gardena er en allsidig løsning som sikrer deg en vannbesparende og jevn vanning hele året. Systemet kan styres automatisk med en vanningscomputer.

Se utvalget av dryppvanning fra Gardena på vvskupp.no

 

Hageredskap Gardena vannspreder sprinkler vvskupp

Med en vannspreder fra Gardena sørger du for effektiv og fleksibel vanning av plen og andre områder

 

En spreder fra Gardena gir enhver hage optimal vanning

 

Med en vannspreder fra Gardena kan du vanne alt fra store til små områder, og spare haugevis av tid og vann på manuell vanning. Still inn dyser og vannmengde som du vil – her finnes det en mengde fleksible løsninger for enhver hage. De smarte og presise dysene motvirker at vann samler seg og danner små innsjøer i hagen. Kombiner gjerne med tidsur for å enkelt stille inn ønsket vanningstid.

Prøv en pop-up sprinkler for en plettfri plen uten slanger og rot. Denne sprederen installeres under bakken, vanner plen og andre områder du måtte ønske – og forsvinner ut av syne når jobben er gjort!

Se utvalg og aktuelle tilbud på vannspredere fra Gardena på vvskupp.no!

 

 

 

Gardena har sitt hovedkontor i Tyskland og er det førstevalget for millioner av huseiere og hageentusiaster over hele verden. Gardena tilbyr et komplett utvalg av alt fra det helt nødvendige til det mer luksuriøse innen hagepleie – uansett om det er vanningssystemer, pumper, produkter for plenpleie, pleie av trær eller busker, hageredskaper eller produkter for jordkultivering.

Les mer om Gardena hageredskap her