Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hansgrohe FinishPlus – for et hjem med personlighet

 

Den nye overflatedesignen FinishPlus gir trendsetteren nye muligheter for interiørdesign.

Oppdag armaturer fra Hansgrohe til kjøkken og bad i metallicfargene Polished Gold, Brushed Black og Brushed Bronze eller stilren Matt Black eller Matt White! 

 

 

Hver dag er et nytt eventyr, og ofte starter dagen i baderommet. Hvilket preg vil du sette på badet, og hva vil du at armaturene skal få deg til å føle? Kul, eller elegant? Diskré eller iøynefallende? Uansett hvordan hjemmet ditt ser ut, hvem du deler det med og hvor i verden du bor, så vil et armatur fra Hansgrohe være en følgesvenn som setter farge på hverdagen. Med de fem overflatedesignene for fargede servantbatterier, dusjer og termostater i FinishPlus-serien kan du nå skape nettopp det uttrykket du vil på badet!

 

Se hele FinishPlus sortimentet fra Hansgrohe her!

 

Hansgrohe FinishPlus formidler din stil

 

FinishPlus-seriens fem overflatedesigner holder ikke bare topp kvalitet, men gir deg også større muligheter til å gi badet et trendy, personlig preg. Velg et servantbatteri, dusj, eller termostat som speiler din personlighet og dine preferanser. Er det den matte trenden, med armaturer i sort eller hvit farge, som taler til deg mest? Eller foretrekker du den lekre kontrasten som de metalliske overflatene børstet sort krom, børstet bronse eller polert gull gir fra tradisjonelle farger og overflater? 

FinishPlus – armaturer finnes også til kjøkkenet. Oppdag favorittene Talis og Focus med praktiske funksjoner som uttrekkbar tut, temperaturbegrensning og vannsparende stråle – nå i lekker matt, sort FinishPlus overflate. Eller den lekre Aquno – serien, med SatinFlow laminærstråle som slås på med et enkelt tastetrykk for praktisk håndvask.

 

FinishPlus Matt Black og Matt White

 

Skap kontraster på badet ved å kombinere en mørk servant med et elegant, matt hvitt servantbatteri. Eller innred hele badet med mørke farger or armaturer og skap blikkfang med tilbehør som kroker, knotter, håndtak eller såpedispensere kobber, rosegull eller messing. Det stilrene i å velge en matt sort eller hvit farge gjør at servantbatteriet står igjen som prikken over i’en i all sin enkelhet. 

 

Hansgrohe Finishplus Talis E matt black matt white

 

FinishPlus Polished Gold, Brushed Black og Brushed Bronze

 

Metallicfargene polert gull, børstet bronse og børstet sort skaper spennende kontraster i seg selv, og blir et iøynefallende element i så vel et helt lyst om et mørkt innredet baderom. Kombiner med baderomstilbehør i samme farge, eller la servantbatteriet skinne alene. Metallic er en trend som er kommet for å bli, og er et virkningsfullt innslag i ethvert baderom. 

 

 

 

Talis E FinishPlus – tidløs design og personlig preg

 

Servantbatteriet Talis E er en av de mest populære modellene i Hansgrohe-sortimentet, med sine myke, harmoniske linjer og markerte kanter  på tut og grep. Den slanke armaturkroppen smalner diskret av mot toppen og gir badet et elegant og tidløst preg.  De trendy overflatedesignene forsterker dette uttrykket – og du får satt ditt personlige preg i fargevalget. 

 

Se aktuelle tilbud på Talis E i høy eller lav modell i en rekke lekre farger på vvskupp.no


Når du velger FinishPlus får du som vanlig komforten og kvaliteten som du forventer av Hansgrohe. Tålige, ripefrie servantbatterier som er med deg i lang tid, og som har alle funksjoner du forventer av et moderne armatur.

 

FinishPlus lar deg fortelle hvem du er. Slipp fargene løs – uansett om det er klassisk sort og hvit eller moderne bronse, gull eller børstet sort krom!

 

Se aktuelle tilbud på FinishPlus fra Hansgrohe!

 

Les mer om Hansgrohe FinishPlus på Hansgrohe sine hjemmesider