Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hansgrohe på trendy hotell i Stockholm

 

Den tyske kavlitetsarmatur-produsenten gjør baderommene på trendige Hobo Hotell i Stockholm til et særlig sted,

med blant annet de stilige Hansgrohe Talis Classic – armaturene.

Hansgrohe Talis Classic

Stockholm strekker seg over 14 øyer og et stykke fastland. Millionbyen er berømt for sine historiske bydeler og severdigheter – som Stockholms Slott, Gamla Stan og Konserthuset, hvor Nobelprisene hvert år overrekkes. Men Skandinavias største by er også sentrum for nordeuropas kreative scene. Denne har fått et nytt hjem i bydelen Norrmalm; Hobo Hotell. Her preges stilen på hotellets baderom av kvalitetsdusjer og -armaturer fra Hansgrohe.

 

Uventede perspektiver

 

En autentisk og moderne levevis med et lett hippie-touch, som minner litt om friheten og lettheten ved å reise i en VW-campingbil.
Dette er noe av det som Hobo vil skape – og som de virker å ha lyktes med. Sengen står midt i hotellrommet, hvor hodegjerdet samtidig fungerer som romdeler. Det er også montert et skrivebord på baksiden, for den som vil få avklart litt jobb under oppholdet. Fra sengen kikker man direkte ut på himmelen.

 

”Det er et rom som overrasker og setter seg fast i hukommelsen”.

Slik forklarer Werner Aisslinger, gründer av Studio Aisslinger, resultatet. Han arbeidet sammen med toppmerker fra hele Europa i innredningen av de 201 rommene. En av de som var med på laget er den italienske møbeldesigneren Giulio Cappellini. Kunststofflampene har Aisslinger selv designet.

 

Formfullendte baderom med Hansgrohe Talis Classic og Raindance-dusjer

 

Hansgrohe Talis armaturer og Raindance dusjer på nytt designhotell i stockholm

Hansgrohe «Raindance Classic Air» hodedusj

Sofistikert design kommer også til uttrykk på badene. Her har teamet fra Studio Aisslinger valgt produkter fra premiummerket Hansgrohe. På Hotell Hobo frisker gjestene seg opp med hodedusjen Hansgrohe Raindance Classic – som også er et av de mest populære produktene innenfor dusjkategorien på vvskupp.no. Den runde metallstråleskiven med det klassiske, underspilte looket gir en overdådig, regnværsaktig dusjopplevelse. Vannstrålen minner om et stille sommerregn, med sine fine, lette dråper. Hodedusjen er også den perfekte match til hånddusjen fra samme serie – Raindance Classic 100 3jet. Denne modellen kommer med fire ulike stråletyper.

Ved servanten minner den slanke tuten på det høye Hansgrohe Talis Classic-armaturet om en brønnpumpe fra en svunnen tid. Med sin praktiske høyde gir den også stor komfort når man vasker hender, eller vil fylle en vannflaske. Armaturserien Hansgrohe Talis Classic har en slank, sylindrisk grunnkropp samt en klokkeformet fot. Det karakteristiske grepet er lett å betjene i alle retninger.
Som avslutning på de skandinaviske sommerkveldene kan Hobo sine gjester dermed koble av i komfortable og luksuriøse omgivelser på badet!

 

 

Oso varmtvannsbereder tilbud