Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

KWC armaturer – high tech kjøkkenbatterier

 

En skjønn balanse mellom estetikk, teknologi, eleganse og elektronikk; det er med disse ordene KWC omtaler sine innovative kjøkkenarmaturer.

 

KWC armaturer er for deg som er ute etter det lille ekstra på kjøkkenet. De nærmest skulpturelle armaturene fra sveitsiske KWC holder ikke bare ekstremt høye kvalitetsstandarder. Deres elektroniske modeller er dessuten utstyrt med LED-belysning som varierer i farge etter temperaturen på vannet som spyles ut.

Modellene varierer mellom varmt, lunkent og kaldt vann. Disse reguleres gjennom et, to og tre berøringer av armaturets tut. For å unngå uheldige overraskelser er armaturene også utstyrt med belysning i tre ulike farger – alt ettersom hvilken temperatur vannet holder. Berøres tuten i fire sekunder vil lyset umiddelbart bli grønt, og rensemodus blir aktivisert.

 

kwc armaturer med Led lys

 

KWC armaturer over hele verden

KWC har bestandig hatt førsteklasses teknologi som høyeste prioritet. I sortimentet finnes alt fra kjøkkenarmaturer til dusjhoder i spreke farger – og alt derimellom. Planlegger du en oppussing av bad eller kjøkken bør du deifinitivt sjekke ut det store utvalget av KWC armaturer på vvskupp.no! Produktene kjennetegnes av særegne og nytenkende løsninger, pakket inn i en funksjonell og lekker design. KWC leverer produkter til hele 50 ulike land i verden, og har vunnet en rekke designpriser opp igjennom årene. 

 

Les mer om produktene og se våre rabatterte priser på KWC armaturer med LED-lys her!