Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Lansering av GROHE ATRIO

Produktserien GROHE ATRIO ble godt tatt imot da den ble introdusert på Milan Design Week tidligere i år, 

takket være sin eleganse, presisjon og moderne design.  ATRIO er en lekker kolleksjon armaturer og tilbehør

fra GROHE sin spa-serie som setter tonen for neste generasjon tidløse ikoner!

 

GROHE ATRIO

Milan Design Week ble gjennomført i april, med tusenvis av arkitektur- og designfans til stede. Mange vet at det er her en får introdusert bransjens trender innen alle mulige kategorier – med nyheter som GROHE ATRIO på listen av severdigheter.

 

Et inspirerende Show Room

 

Det ble en publikumssuksess når GROHE viste frem de nyeste produktene på det populære arrangementet ‘Fuorisalone’ tidligere i år. Furisalone er et av midtpunktene på Milanos designmesse, og mange ville se GROHEs nyeste produkter på bedriftens Show Room.

GROHE ATRIO ble tatt godt i mot, med feedback fra publikum om at produktene hadde både eleganse og presisjon. Armaturserien satte tonen for neste generasjon tidløse ikoner – og har samtidig et moderne design som faller i smak hos de fleste.

Designinstallasjonen i Show Roomet til GROHE var inspirerende! Svarte kuber med multimediashow ga publikum en visuell opplevelse av hele  produktlinjen. Her var det noe for enhver smak og stil, og GROHE var helt i tiden med de nyeste trendfargene. GROHE ATRIO i slående sort grafitt, GROHE ESSENCE i fargene fra en varm solnedgang og GROHE Lineare med sine rene linjer og stilrene krom-finish.

 

 

GROHE ATRIO og GROHE Essence armaturer baderom kjøkkenGROHE ATRIO gulvmontert karsøyle                .            GROHE Essence kjøkkenarmatur                 .            GROHE Essence servantbatteri

 

Flere designfavoritter fra GROHE

 

Av andre høydepunkter på Fuorisalone var GROHE ESSENCE Spa Colors en soleklar favoritt. Kolleksjonen kjennetegnes av en særegen symbiose av form og funksjon, som forvandler badet til en velværeoase. Hensikten med Spa Colors-kolleksjonen er å gi deg den ultimate valgfrihet i planleggingen av ditt nye bad eller oppussingsprosjekt. Les mer om Spa Colors og få inspirasjon til prosjektet ditt på GROHE sine hjemmesider! Kombinasjonen av GROHEs fremragende designkolleksjoner og eksklusive farger gir deg utallige valgmuligheter. Slik kan du perfekt uttrykke din individualitet gjennom armaturvalgene dine.

 

Se vårt utvalg av GROHE Essence New i en rekke lekre farger og finisher her – med opp til 50% rabatt!

 

I tillegg må vannsystemene som vi tidligere har skrevet om på bloggen, GROHE ‘RED’ og‘BLUE HOME’, nevnes som enda et høydepunkt fra Show Roomet. Disse produktene gir vann som er oppvarmet til 100°C eller filtrert og nedkjølt til optimal drikketemperatur. Alle besøkende fikk koset seg med deilig forfriskninger – og hadde alt i alt minnerik opplevelse under Milan Design Week.

 

Sjekk aktuelle tilbud på GROHE BLUE HOME her, og GROHE RED

 

Om GROHE ATRIO

 

GROHE ATRIO er en serie armaturer til servant, badekar og dusj, samt en rekke tilbehør. Kolleksjonen er en del av GROHE sin anerkjente spa-serie, skapt for å gi deg den der ekstra luksuriøse følelsen på baderommet. Det rene og elegante stiluttrykket og de mange monteringsmulighetene gjør at GROHE ATRIO passer inn i alle typer baderom – og gir deg valgmuligheter utover det vanlige.

Armaturene gir en moderne touch, men kan likevel forvandle badet til et kosmopolitisk eller klassisk miljø. Designet er inspirert av den sylindriske formen, kombinert med teknologi av høyeste kvalitet. GROHE ATRIO er armaturer for så vel nåtiden som morgendagen – fordi en klassiker aldri går av moten!

 

Se vårt komplette utvalg av GROHE ATRIO – akkurat nå med opp til 53% rabatt!