Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

GROHE Red: kokende vann rett fra springen

 

Koke pasta, tilberede babymat eller lage en deilig kopp te  – kun ved å slå på krana?

Ja, med et Grohe Red – armatur på kjøkkenet er det faktisk mulig!

 

Det høres neste lite for godt ut til å være sant. Kokende vann, øyeblikkelig, med hjelp av et enkelt tastetrykk? Dessuten; filtrert i fem trinn, for å sikre at vannet er fritt fra foruresninger og har den der rene, perfekte smaken? Ja, takket være den tyske armaturprodusenten GROHE er dette nå faktisk mulig. Og det er ikke snakk om ytterligere en dings som tar plass på kjøkkenbenken, men et helt vanlig kjøkkenbatteri – bare uvanlig bra! Med et Grohe Red – batteri kan du nemlig bruke krana akkurat som vanlig, i tillegg til at du altså kan få filtrert, kokende vann ved hjelp av en knapp på siden av kranens fot. Alle sultne magers redning, og stressede foreldre sin nye bestevenn! 

GROHE Red – systemet leveres komplett med varmtvannsbereder og et innovativt filtersystem, for rent og velsmakende vann fritt fra smuss- og giftpartikler. Vvskupp fører to ulike modeller; C-formet tut med medium / large vannbereder, og L-formet tut med medium / large vannbereder.

 

GROHE Red Home kjøkkenbatteri med kokende vann-funksjon

Tilbered mat, lag varm drikke eller fyll vellingflaska med det reneste av kokevann; alt gjennom et enkelt trykk på kjøkkenbatteriet…

 

 

Den perfekte kjøkkenhjelperen…

 

Om du som oss sliter med å få tiden til å strekke til fra hjemkomst til middagstid, kommer GROHE Red til å revolusjonere din hverdag. Ingen ekstra dingser på kjøkkenbanken; batteriet fungerer nemlig som en konvensjonell kjøkkenkran – bare med en het oppgradering. Bruk den LED-opplyste knappen på motsatt side fra grepet for kokende vann, og det konvensjonelle grepet for vanlig, blandet, kaldt eller varmt vann. 

GROHE Red skal være trygt å bruke både for distré voksne og ivrige barnefingre. Derfor er batteriet utstyrt med GROHE ChildLock barnesikring, som forhindrer skålding. For å tappe kokende vann må du først deaktivere barnelåsen, så trykke og holde inn aktiveringsknappen. Avskjæringsfunksjonen sørger dessuten for at vannstrømmen stopper i det sekundet du tar hånden av knappen. Det er heller ikke fare for sprut; en patentert luftblander sikrer at det kokende vannet strømmer jevnt ut fra tuten. Takket være GROHE sin CoolTouch-teknologi er armaturets overflate godt isolert fra varme. Dette gjør at du alltid kan ta på armaturet uten å brenne deg, selv om du nettopp har brukt det til å spyle100°C varmt vann.
Armaturets barnevennlige design er testet og godkjent av uavhengige organer. 

 

Hvordan fungerer GROHE Red?

GROHE Red Home gir deg filtrert, kokende vann fra springen

Slik fungerer GROHE Red – filteret

 

Akkurat som i GROHE sitt system for kullsyret vann fra krana, Blue Home, skjer magien i et GROHE Red – system i en diskret varmtvannsvannbereder som med letthet plasseres under kjøkkenvasken. På vvskupp.no kan du velge mellom medium eller large størrelse på systemet. Berederen har da en total kapasitet på 4 henholdsvis 7 liter vann.
Takket være den gode isolasjonen kreves det svært lite energi for å holde vannet varmt. I basismodus koster det deg under en krone per dag å opprettholde 100°C når berederen først har varmet opp vannet! Sammenlignet med mengden som kreves av en vannkoker eller en komfyr, sparer GROHE Red altså store mengder verdifull energi.

I pakken inngår også et integrert 5-trinns høyeffektivt filtreringssystem (se bilde). Dette sørger for at tungmetaller som bly og kobber renses ut samt fjerner stoffer som ødelegger lukt og smak, som klor og organiske urenheter. Filteret har en kapasitet på 600 liter og er enkelt å bytte, når den dagen kommer. Filter kjøper du enkelt på vvskupp.no.

 

 

Spar penger – og miljø!

 

GROHE Red gjør det mulig å unne deg hverdagsluksus, samtidig som du er miljøbevisst. Systemet sørger for at du får akkurat den riktige vannmengden, hver gang, i motsetning til når du bruker vannkoker eller komfyr. Tenk så mye vann og energi som svinnes i hverdagen med sistnevnte to metoder! Hvor ofte trykker du ikke på knappen på vannkokeren? Hvert eneste trykk går på strømregningen din. Med GROHE Red derimot sparer du både vann, strøm og penger. For ikke å snakke om alle de andre fordelene..

 

GROHE Red Home gir deg kokende vann rett fra krana

Klikk på bildet for fler freshe serveringstips!

 

  • Dropp brusen: lag lekre, varme eller lune alternativ til så vel barn som voksen. Bare tilsett frukt og bær rett i glasset eller på termos!

 

  • En investering i familiens helse: all mat eller drikke som tilberedes med varmt vann holder en ren og god kvalitet, fritt fra gift og forurensninger

 

  • Rensefilter med høy kapasitet: kommer i tre ulike størrelser; fra 1500 – 3000L

 

  • Vann av høyeste kvalitet: takket være det smarte filtersystemet får også ditt vanlige blandevann fra kranen riktig mineralbalanse samt renses fra smuss- og giftpartikler

 

  • Sparer plass på kjøkkenet: slipp vannkoker på kjøkkenbenken, og spar plass på komfyren

 

  • Tidsbesparende: fordi du slipper å vente på vannkoker eller komfyr, da GROHE Red serverer deg kokende varmt vann øyeblikkelig

 

 

Bruk GROHE Red til…

 

Voksne, barn og gjester som besøker dere; alle kommer til å elske GROHE Red! Spenningen ved å få kokende vann rett fra springen; å trykke på knappen, høre den perlende lyden, føle den varme dampen mot huden, nyte en rykende varm te rett fra koppen… Og hvem trenger vel brus, når man kan lage så mange varme eller lune, sunne og fargerike alternativer med hjelp av det nye kjøkkenbatteriet?

Sørg for å alltid ha litt fersk frukt eller bær liggende i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken, så blir det enklere enn noensinne for hele familien å få i seg sitt daglige behov for både vann og vitaminer! For å gi deg litt inspirasjon, har GROHE laget et genialt oppskriftshefte med tips til sunne og vitaminrike drinker – basert kun på vann, frukt, bær, urter og andre naturlige ingredienser. Klikk her for å sjekke ut heftet med bilder og oppskrifter!

 

GROHE Red Home gir kokende vann rett fra springen

 

Oppdag GROHE Blue & Red

 

Se videoen nedenfor for mer informasjon om GROHE Red samt søsterbatteriet GROHE Blue Home.

Med GROHE Blue Home – systemet får du kullsyret vann rett fra springen, filtrert og renset på samme måte som med GROHE Red. Miljøvennlig og tidsbesparende – og den perfekte tørsteslukkeren for hele familien! Lag sunne varianter til brus og spar tid, penger og plass i kjøleskapet. Tenk det da; å aldri mer måtte kjøpe vann på flaske – bare bruk kullsyre-knappen på kjøkkenkranen!

 

 


 

Vvskupp.no fører fire modeller i GROHE Red-serien:

GROHE Red gir deg kokende vann rett fra springen

 

“GROHE Red Duo” kjøkkenbatteri med L-tut, Medium 
– ettgrepsbatteri med trykknapp for kokende vann. Med filtersystem og varmtvannsbereder stl. medium

“GROHE Red Duo” kjøkkenbatteri med L-tut, Large
– ettgrepsbatteri med trykknapp for kokende vann. Med filtersystem og varmtvannsbereder stl. large

“GROHE Red Duo” kjøkkenbatteri med C-tut, Medium
–ettgrepsbatteri med trykknapp for kokende vann. Med filtersystem og varmtvannsbereder stl. medium

“GROHE Red Duo” kjøkkenbatteri med C-tut, Large
– ettgrepsbatteri med trykknapp for kokende vann. Med filtersystem og varmtvannsbereder stl. large