Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Nostalgiske følelser på badet?

 

Nostalgiske følelser settes i sving når du ser for deg sjakkrutet gulv, badekar med løveføtter, krommede detaljer og et klassisk design på baderommet. Fullfør den nostalgiske stilen helt, eller velg ut elementer som skaper et skikkelig blikkfang på badet!

 

Nostalgiske trender, kombinert med dagens gode materialer og kvalitet, gir til tider svært så spennende resultater. Svenske Bathlife har et stort sortiment med alt fra baderomsmøbler til badekar. Særlig i badekarsortimentet finner vi modeller med det der gammeldagse preget over seg, som gjør et lekkert innslag på ethvert bad. Fullfør stilen fullstendig, eller velg ut enkelte elementer som bidrar med nostalgi på et ellers moderne baderom – som et frittstående badekar med løveføtter. Denne modellen er laget i sanitetsakryl forsterket med glassfiber; et moderne material som sørger for lang levetid og enkelt vedlikehold.

 

bathlife badekar løveføtter

Ideal badekar fra Bathlife finnes med løveføtter i sort, messing, krom eller hvit farge

 

Hva med å gå for nostalgisk med moderne finish? Bathlife Fossing badekar med løveføtter finnes også i lekker sort farge…

 

sort badekar bathlife

Fossing frittstående badekar sort, med nostalgiske løveføtter

 

 

Armaturer fra Bathlife med nostalgisk preg

Et annet lekkert element på badet er et gulvstående badekararmatur. Selv om et gulvstående armatur kanskje er en moderne fenomen, er det noe nostalgisk over slike armaturer. Sippra er et gulvstående badekarbatteri som finnes i både sort farge og klassisk kromutførelse.

 

gulvstående servantbatteri sort

Gulvstående servantbatteri sort fra Bathlife. Dette finnes også i kromfarge

 

Bathlife lager også servanter i mange ulike størrelser, design og farger. Vi elsker serien Juvel, som byr på toppmonterte servanter i lekkert rundt design. Velg mellom servant i børstet gull, børstet nikkel, moderne sort eller klassisk hvit. Selv om dette er et moderne og trendig produkt, er det noe nostalgisk ved bruken å bruke gullfarge på badet, synes vi.

 

messing servant bathlife

Stilig servant i børstet messing fra Bathlife

 

Bathlife lager rimelige produkter til badet, med god kvalitet og gjennomgående lekkert design. Merket er svensk, og har takket være fornuftige priser og et bredt sortiment blitt svært populære også i Norge. Produktene er ikke avhengig av hverandre for å komme til sin rett – de står like flott alene som i kombinasjon med andre merker. Liker du baderom med nostalgisk preg, bør du definitivt sjekke ut det herlige sortimentet fra Bathlife!

 

Se aktuelle tilbud på Bathlife på vvskupp.no