Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Inspirasjon til baderom – skap ditt drømmebad!

 

Uansett om du skal pusse opp baderommet, bygge et bad fra bunnen av eller bare vil gjøre noen rimelige oppgraderinger så trenger du det helt sikkert; inspirasjon til baderom, slik at du kan skape din egen lille velvære-oase!

 

Baderommet er stedet der det er digg å boltre seg i litt ekstra luksus og velvære. De fleste av oss både starter og avslutter dagen på badet, og da er det verdt å bruke litt tid på å finne inspirasjon til baderom før du går til innkjøp av nye produkter.

Det ultimate drømmebadet er ulikt for alle, men har ofte noen fellesnevnere. Et rom for personlig hygiene og stell bør ideelt oppleves som et hverdagsspa, hvor du kan nyte av å ta deg litt ekstra tid for deg selv. I tillegg er det hyggelig å ha et stilig baderom som man er stolt av å vise frem til gjester ­– og kanskje også på sosiale medier.  I dette innlegget byr vi på litt trendy og stilren inspirasjon til baderom, slik at du kan skape et moderne drømmebad med relativt enkle grep.

 

inspirasjon til baderom servantskap

 

Populære baderomstrender

 

Selv om mange nordmenn har beveget seg litt bort fra hvite vegger i ethvert rom i hjemmet, er baderommet fortsatt et sted hvor hvite baderomsmøbler og hvite vegger er populært. Et hvitt baderom gir et rent og hygienisk inntrykk, og en ekstra følelse av velvære. Lyse farger kan også få et lite baderom til å oppleves større. Det er blitt mer og mer populært å kombinere hvite vegger med sorte eller naturfargede baderomsmøbler, for å skape behagelige kontraster og gi et moderne preg.

 

inspirasjon til baderom servantskap bathlife

Lekkert sort servantskap og sideskap fra Bathlife, som finnes i flere ulike farger og størrelser

 

Vegghengte baderomsmøbler en trend som har kommet for å bli. Veggehengte møbler åpner opp rommet og gir luft – særlig til små baderom. Ved å få alt fra høyskap til servantskap opp på veggen, vil du både skape en følelse av et større rom og sørge for at rengjøringen blir enklere.

 

servantskap hvit eik

Villeroy & Boch lager lekre baderomsskap i en rekke ulike størrelser og farger. Her fra serien Legato

 

inspirasjon til baderom høyskap

Pent og praktisk høyskap fra Villeroy & Boch sin Legato-serie

 

En annen trend det er verdt å hive seg på er frittstående servanter til baderommet, som skaper spennende linjer i rommet. Frittstående servanter kalles ofte toppmonterte servanter på fagspråket og monteres oppå et servantskap eller en benkeplate. Toppmonterte servanter kommer i alt fra hvit farge til stein, slik at du kan skape din egen personlige stil på badet.

 

toppmontert servant baderom

Toppmontert baderom servant i lekkert design signert Laufen

 

 

Inspirasjon til baderom – detaljene som teller

 

I din jakt på baderom inspirasjon, må du ikke glemme detaljer som tilbehør, speil og lyskilder. Å bytte ut baderomstilbehør som toalettpapirholder, håndklekroker og såpedispenser er både enkelt og rimelig, men kan likevel gjøre stor forskjell.

 

inspirasjon til baderom toalettrullholder

 

håndkleholder inspirasjon baderom

 

såpeholder inspirasjon til baderom

 

Riktig lyssetting er en faktor som kan gjøre et kjedelig baderom til et skikkelig blikkfang. Tidligere var norske baderom ofte utstyrt med taklamper som avga et gult og unaturlig lys. Ikke bare er det nedslående å se seg i speilet under slike forhold – det kan også gjøre at badet oppleves som smakløst og intetsigende. Heldigvis er den tiden omme, og i dag er det gjerne naturlig lys som gir et harmonisk skinn som gjelder. En utmerket måte å få til slik belysning er å velge et baderomsspeil med lys – en trend som virkelig har kommet for å bli.

 

rundt speil med lys

Rundt speil med lys fra Bathlife

 

inspirasjon til baderom bathlife speil

Baderom speil med lys, ovalt

 

inspirasjon til baderom hafa speil med lys

Firkantet speil til baderom med lys

 

Et speil med lys fyller to funksjoner på samme gang, samtidig som det er et lekkert designelement på badet. Enten du velger et stilig rundt speil med lys, et iøynefallende ovalt speil eller et klassisk firkantet speil, vil du garantert oppleve forskjellen ved å la lyset falle naturlig mot ansiktet. Vil du i tillegg løse behovet for oppbevaring kan du velge et speilskap med lys. Voila – belysning, speil og skapplass i et og samme produkt!

 

speilskap med lys bathlife

Speilskap med lys fra Bathlife, med god plass til produktene du trenger i hverdagen

 

 

Sjekk ut aktuelle tilbud på baderomsmøbler på vvskupp.no – vi har alt du trenger for å skape ditt drømmebad!