Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Axor Organic: Harmoni mellom hjerte og forstand

 

Serien Axor Organic, som stjernedesigneren Philippe Starck har designet for Axor, skaper harmoni mellom design og teknologi, økologi og økonomi, hjerte og forstand.

 

Axor Organic er rett og slett kunst på badet. Men ikke bare er disse armaturene pene å se på; Axor sine Organic armaturer til dusj og servant gir også en revolusjonerende vannopplevelse. Takket være en bred dusjstråle dannes det vannperler over store deler av huden, og du får en helt spesiell, sensuell opplevelse av vann. Vannforbruket er lavt, uten å gå på bekostning av verken funksjonalitet eller vannopplevelse.

 

Axor Organic Starck organic

Badekarbatteri fra Axor Organic, deisgnet av Philippe Starck

 

Organic-armaturer med innovativt betjeningskonsept

Serien Axor Organic by Philippe Starck er det neste trinnet i utviklingen av armaturbetjening. Til forskjell fra den klassiske ettgrepsarmaturen som styrer mengde og temperatur samtidig, har denne togrepsarmaturen separat betjening. I Organic-serien styres vannmengde og temperatur separat; grepet for å skru av og på ligger i slutten av utløpet, mens temperaturen styres i den øvre enden av armaturen. Dette bidrar til ansvarsbevisst bruk av vann, og gir et ergonomisk bevegelsesmønster.

 

Starck Axor Organic

Axor Organic servantbatterier er virkelig et blikkfang på badet. I bakgrunnen ser du også en av dusjene i kolleksjonen.

 

Axor Organic for hele baderommet

 

Først kom servantarmaturer og baderomsbatterier, men nå kan du innrede stort sett hele badet med Axor Organic. Hånddusjer til både badekar og dusj, lekre dusjsett, termostater og til og med tilbehør som toalettbørste er bare noen av produktene du finner i kolleksjonen. Mange av armaturene kommer også i en rekke lekre finisher; som messing, rosegull og børstet nikkel. Aldri har det vært enklere å innrede badet med stil og tidløshet!

Noen av servantbatteriene kommer også i elektrisk modell. Dette gjør det enda lettere å spare vann i hjemmet, som jo er helt i tråd med filosofien bak kolleksjonen. Designet er noe helt annet enn du er vant med når det gjelder elektriske kraner; samme bølgende, myke linjer går igjen i de elektriske servantbatteriene som i armaturene i Axor sin Organic-serie ellers. Som alltid, når Philippe Starck får frie tøyler til å designe armaturer!

 

Se aktuelle tilbud på Organic-serien fra Axor på vvskupp.no!

 

starck axor organic

Vakkert, minimalistisk dusjsett fra i Organic-serien. Dette dusjsettet får du i flere lekre finisher!