Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Raindance – en helt ny dusjopplevelse!

 

Skift stråletype med et enkelt klikk, og gjør rengjøringsrutinen både komfortabel og underholdende. Det er (i hvert fall en av) filosofiene bak Raindance Select-dusjene fra Hansgrohe.

 

Den velkjente dusjprodusenten Hansgrohe var den første i bransjen som bringet tastetrykk inn i badeverdenen. Med dette banebrytende betjeningssystemet på Hansgrohe sine Raindance Select-dusjer gjør du ikke bare dusjingen mer komfortabel – det går også raskere å få strålen du trenger. Der man tidligere dreide, kan man i dag velge stråle ved hjelp av et enkelt klikk!

En morsom nyhet er Raindance Select E300 hodedusj med to stråletyper. Dette er den første hodedusjen fra Hansgrohe med stråleomstilling via et tastetrykk. Du kan få luftige og myke dråper, eller kraftige og stimulerende stråler – og det går raskt og sømløst å bytte. Dusjopplevelsen blir aldri den samme etter dette!

 

raindance hodedusj

 

Raindance: Innovasjon i toppklassen

 

En annen spennende nyhet er også Raindance Select E120 hånddusj med tre stråletyper. Her kan du leke videre, og velge mellom mykt omsvøpende dråper, forfriskende stråle eller kraftig massasje. Et enkelt klikk bestemmer, og du ser sjefen – vannets herre.

Raindance er hodedusj, hånddusj og termostat i skjønn forening. Her er det uendelige muligheter når det gjelder komfort, design og dusjglede. Oppholdet på badet blir rett og slett aldri det samme etter at du har prøvd en Raindance-dusj fra Hansgrohe!

 

Interessert? Det bør du være! Se aktuelle tilbud på dusjer fra Hansgrohe her!