Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Raindance – en helt ny dusjopplevelse!

Skift stråletype med et enkelt klikk, og få det enda morsommere under dusjen: Det er filosofien bak Raindance Select-dusjene fra Hansgrohe.

Raindance: Innovasjon i toppklassen

Hansgrohe er den første i bransjen som bringer tastetrykk inn i badeverdenen med et banebrytende betjeningssystem på sine Raindance Select-dusjer. Der man tidligere dreide, kan man i dag velge stråle ved hjelp av et enkelt klikk.

En morsom nyhet er Raindance Select E300 hodedusj med to stråletyper. Dette er den første hodedusjen fra Hansgrohe med stråleomstilling via et tastetrykk. Du kan få luftige og myke dråper, eller kraftige og stimulerende stråler – med et tastetrykk. Dusjopplevelsen blir aldri den samme etter dette!

raindance

 

 

En annen spennende nyhet er også Raindance Select E120 hånddusj med tre stråletyper. Her kan du leke videre, og velge mellom mykt omsvøpende dråper, forfriskende stråle eller kraftig massasje. Et enkelt klikk bestemmer, og du ser sjefen – vannets herre. Moro? Javisst!

Raindance er hodedusj, hånddusj og termostat i skjønn forening: Uendelige muligheter når det gjelder komfort, design og dusjglede. Oppholdet på badet blir aldri det samme etter dette…

Interessert? Det bør du være! Produktene finner du her!

 

Oso varmtvannsbereder tilbud