Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Skal du pusse opp badet, velg en showerpipe!

 

Showerpipe, dusjsett og dusjsett er bare noen av navnene som egentlig bare betyr dusjløsning – altså en dusj bestående av termostat med et påmontert rør som leder opp til en hodedusj. De aller fleste løsningene inneholder også et hånddusjsett.

For deg som skal pusse opp badet, handler det om å ta de riktige valgene fra begynnelse til slutt. Hvilke fliser skal du velge? Hvilke møbler og armaturer? Det du kanskje ikke tenker over er at valget av riktig dusjarmatur er blant de viktigste avgjørelsene du tar. Sparer du inn på denne kategorien, kan det gå kraftig utover din hverdag og din personlige dusjkomfort.

En showerpipe er en løsning som er spesielt egnet for deg som ønsker en hodedusj, men kanskje ikke har mulighet til å bygge inn dusjen. I tillegg kan en showerpipe monteres på eksisterende dusjuttak, dersom du kun trenger en oppgradering av eksisterende dusj.

 

Showerpipe med to dusjhoder

Showerpipen har et dusjhodet i armaturet, og et på slange

 

Ekstra luksus i hverdagen med showerpipe

 

En showerpipe kan være et kjempefint alternativ for deg som setter pris på en god dusjopplevelse. Og her har vi i VVS Kupp mange spennende leverandører å velge mellom! Showerpipen har en hodedusj som henger fast i selve armaturet og en kroppsdusj som sitter fast i en slange. På denne måten får du en solid hodedusj som vasker hele kroppen fra topp til tå – og en hånddusj til kriker og kroker der hodedusjen ikke rekker fram.

En showerpipe er en grundig dusj som sørger for en god start på dagen. Litt ekstra luksus i hverdagen, rett og slett!

 

Se aktuelle tilbud på dusj og showerpipe på vvskupp.no her