Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Finn et elegant sminkespeil

Med et sminkespeil får du et lekkert innslag på bad eller soverom, som dessuten fyller en praktisk funksjon. Velg et sminkespeil med lys for å slippe å kjøpe en ekstra lyskilde!

 

Sminkespeil uten godt lys er det jo egentlig ingen vits i? God belysning på badet er viktig, spesielt for kvinner som også trenger belysningen til sminke og pleie. Mange av oss har belysning i forbindelse med speilet over vasken – men for deg som ikke har muligheten til det, eller ønsker deg noe i tillegg, kan et sminkespeil med lys være løsningen!

 

Er du på jakt etter et rimelig sminkespeil? Sjekk ut Linn Bad sminkespeil som festes med sugekopper!

 

Speil med belysning fra Bathlife

 

Bathlife lager rimelige produkter til badet, og har blitt kjent for sin gode design og kvalitet. Selvsagt finner du også sminkespeil i sortimentet til Bathlife! Speilet Sköna er som navnet antyder perfekt for den som liker å pynte seg, og selve speilet er et designelement i seg selv. Speilet med lamper minner om det som skuespillere i gamle dager gjorde seg klare fremfor. Det er noe Marilyn Monroe over dette speilet, sant? At det både lyser opp og er et pent innslag på badet, soverommet eller walk in closeten er bare et ekstra pluss!

LED-lampene i dette sminkespeilet er dimbare, samt kan gi ulike typer lys. Slik kan du enkelt veksle mellom varmt dagslys, nøytralt lys eller hvitt lys – alt etter tid på døgnet, humør og hvilken type makeup du legger. Speilet leveres ferdigmontert og kan enkelt flyttes rundt – alt du trenger er strøm! At speilet kan snus 360 grader gjør det ekstra praktisk for alle typer rom, eller deg som vil ha med et sminkespeil som kan pakkes ned på reise.

 

sminkespeil bathlife

Bathlife sminkespeil Sköna, med lekre LED-lys som kan dimmes

 

 

Se aktuelle tilbud på speil fra svenske Bathlife her!

 

Sminkespeil fra Keuco

 

Et sminkespeil fra tyske Keuco er av den eksklusive typen til baderommet. Keuco tilbyr flere ulike kolleksjoner, der alle speilene er utstyrt med svært praktiske egenskaper.

Keuco sine sminkespeil holder utrolig god kvalitet og har en belysning som ikke virker blendende for den som benytter seg av speilet. Enkelte av kolleksjonene er flyttbare og alle designene kommer i varianter som passer til både vegg og benkeplate. Alle kolleksjonene kan ettermonteres i alle typer baderom, så lenge det forekommer uttak til strøm.

 

Se aktuelle tilbud på sminkespeil herog se hele sortimentet til Keuco her!