Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Søylevask i kult design fra Flaminia!

 

Søylevask er en elegant løsning for deg som ønsker deg en stilren baderomsservant. Her har du en søylevask fra Italienske Flaminia som har fått navnet Fonte!

 

En søylevask er en fantastisk stilig løsning – og ikke noe Hvermannsen har på badet! Denne gulvstående servanten fra Flaminia får du dessuten i både sort og hvit farge – den italienske produsenten er nemlig gode på å skape variasjoner, for å tilpasse seg de fleste.

Denne typen baderomsvask krever et gulvstående eller vegghengt servantarmatur, noe som er med på å sette prikken over i-en for dette eksklusive designet. Må man ikke bare elske design som dette? Med en gulvstående servant får du dessuten mer luft i rommet, som da kan oppleves søtrre.

 

søylevask flaminia

Flaminia søylevask Fonte – et lekkert innslag på ethvert moderne baderom

 

Fordeler med søylevask

En av fordelene med en søylevask er at den ikke krever benk eller stativ for montering. En søylevask er et frittstående møbel med et design som skjuler nedgående avløpsrør. På den måten får du et glatt, buet objekt med rene linjer – uforstyrret av trivialiteter som rør og koblinger.

Flaminia Fonte er en “ekte” frittstående servant som dun plasserer etter eget forgodtbefinnende. Nær vegg eller midt på gulvet; valget er ditt. Uansett hvor du velger å plassere den, er Flaminia Fonte mer en skulptur enn en vask med sine myke linjer og avrundede former. Ønsker du, er det fullt mulig å finne andre gulvstående Flaminia-produkter på vvskupp.no.

 

Se vårt aktuelle tilbud på servanter fra Flaminia her!