Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Gulvmontert søylevask er tøft!

Gulvmontert søylevask? Er ikke det noen trauste vasker som er mye brukt i offentlige bygg? Egentlig er det ingen grunn til å føle det slik lenger. Søylevasken  har de siste årene gått gjennom en banebrytende revolusjon, noe som har resultert i en rekke spennende design på denne fronten.

 

En av våre kvalitetsleverandører Alape, er et godt eksempel på akkurat dette, og har med sine gulvmonterte servanter bevist at en gulvmontert søylevask virkelig kan være et lekkert element på badeværelset. Plasser armaturet på veggen, eller på gulvet og servanten vil virke like elegant med sin glasserte stålkropp. Vaskene blir som et smykke på badeværelset og skulle du ha brukt for litt ekstra skapplass, står du fritt til å velge mellom en rekke stilige høyskap, eller overskap til å komplimentere med.

 

Gulvmontert servant – også kalt søylevask

 

Søylevaskene fra Alape er runde og laget for frittstående plassering. Dessuten  kommer de i en rekke ulike mål og har en overflate som forhindrer formering av bakterier ved hjelp av sølvioner som er jevnt fordelt i glassuren. Alape garanterer dermed en hygienisk sikkerhet.

Se aktuelle tilbud på servant her.

 

gulvmontert servant alapae