Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Unidrain sluk er prikken over j’en i dusjen…

 

Unidrain sluk kommer med mange muligheter. Hvorfor ikke gå for et sluk kamuflert med fliser – eller en rekker slukrist?

 

Unidrain sluk er definitivt noe du bør sjekke ut om du skal oppgradere dusjen. Valg av sluk er en viktig avgjørelse som må tas – og det finnes faktisk en hel verden innenfor denne kategorien! Velger du lekre store fliser på gulvet kan det bli vanskelig å lage det nødvendige fallet som må til, og da kan et sluk fra Unidrain være akkurat det du trenger.

 

unidrain_1

 

 

Unidrain sluk er enkle å tilpasse til dine ønsker

Unidrain sluk kommer både i trekantede varianter eller avlange som festes under dusjen inntil veggen. De avlange kan du få i akkurat den størrelsen du vil ha, slik at den kan følge hele dusjsonen uansett hvordan den er bygget. Ristene kommer i flere ulike design og i forskjellige prisklasser. Skulle du ønske å kamuflere sluket så mye som mulig kan du kjøpe et sluk innebygget med samme flis som du ellers har på gulvet.

 

unidrain sluk med fliser

Med en slukramme kan du kle ditt sluk med flisene du måtte ønske

 

Danske Unidrain har aldri vært redde for å tenke nytt. Etter at linjeavløpene ble lansert for første gang i 2003 har de fått utrolig stor popularitet – over hele verden, faktisk. Du kjenner sikkert igjen modellen fra treningssenteret, eller andre offentlige dusjer? Funksjonen og designet har fått bred oppmerksomhet, og er nå et symbol på nytenkende og innovativt design innen baderom.

 

Unidrain sluk

Unidrain sluk fra serien Higline