Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Unidrain er prikken over j’en i dusjen…

Valg av sluk er en viktig avgjørelse som må tas når du skal pusse opp badet. Og det finnes faktisk en hel verden innenfor denne sjangeren! Velger du lekre store fliser på gulvet kan det bli vanskelig å lage det nødvendige fallet som må til, og da kan et Unidrain sluk være akkurat det du trenger.

 

unidrain_1

 

Enkelt å tilpasse dine ønsker

 
Unidrain slukene kommer både i trekantede varianter eller avlange som festes under dusjen inntil veggen. De avlange kan du få i akkurat den størrelsen du vil ha, slik at den kan følge hele dusjsonen uansett hvordan den er bygget. Ristene kommer i flere ulike design og i forskjellige prisklasser. Skulle du ønske å kamuflere sluket så mye som mulig kan du kjøpe et sluk innebygget med samme flis som du ellers har på gulvet.

 

cf59d2e4c5

 

Danske Unidrain har aldri vært redde for å tenke nytt. Etter at linjeavløpene ble lansert for første gang i 2003 har de fått utrolig stor popularitet – over hele verden, faktisk. Du kjenner sikkert igjen modellen fra treningssenteret, eller andre offentlige dusjer? Funksjonen og designet har fått bred oppmerksomhet, og er nå et symbol på nytenkende og innovativt design innen baderom.

 

04_26-GlassLine-Transparent_05