Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Axor Urquiola – vakkert på badet

 

Axor Urquiola er en designkolleksjon for baderommet hvor det estetiske går hånd i hånd med det praktiske. Sjekk ut disse lekre produktene, som garantert vil skape et blikkfang på badet.

 

Axor Urquiola er en helt spesiell kolleksjon, som bare må oppleves. Forestill deg en verden på badet der store blanke flater blandes med avrunde former, og elementer ser ut til å vokse naturlig opp fra gulvet. Det er dette den spanske designeren Patricia Urquiola har forsøkt å skape for produsenten Hansgrohe, med sin organiske kolleksjon Axor Urquiola.

 

axor baderom

 

Axor Urquiola – design på badet

Drømmen var å forene badet med soverommet, slik at baderommet skulle bli et værelse som oser av avslapning og komfort. Urquiola er ikke bare en kolleksjon med mange vakre elementer, men snarere et konsept der det estetiske og det praktiske går hånd i hånd. Urquiola-serien er deres mest fullstendige og omfattende kolleksjon mener teamet bak Axor selv. Serien innebærer alt fra armaturer, badekar og håndvasker til en radiator som installeres enten frittstående eller veggmontert.

 

axor Urquiola for hansgrohe

 

Det er ingen tvil om at det er en kvinne som står bak disse lekre produktene, Måten Urquiola drar naturen inn i konseptet på og hennes gode øye for detaljer gjør hele Axor Urquiola til en utrolig spennende og varm baderomskolleksjon.

 

Les mer og se aktuelle tilbud på Axor sin Urquiola-serie her