Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Vakkert fra Urquiola

Forestill deg en verden på badeværelset der store blanke flater blandes med avrunde former, og elementer ser ut til å vokse naturlig opp fra gulvet. Det er dette den spanske designeren Patricia Urquiola har forsøkt å skape for produsenten Hans Grohe. med sin organiske kolleksjon Axor Urquiola.

Ur01

Drømmen var å forene badet med soverommet, slik at baderommet skulle bli et værelse som oser av avslapning og komfort. Axor urquiola er ikke bare en kolleksjon med mange vakre elementer, men snarere et konsept der det estetiske og det praktiske går hånd i hånd. Urquiola serien er deres mest fullstendige og omfattende kolleksjon mener teamet bak Axor selv. Serien innebærer alt fra armaturer, badekar og håndvasker til en radiator som installeres enten frittstående eller veggmontert.

v290663_958_600_415-4

Og det er ingen tvil om at det er en kvinne som står bak disse lekre produktene, Måten Urquiola drar naturen inn i konseptet på og hennes gode øye for detaljer gjør hele Axor Urquiola til en utrolig spennende og varm baderomskolleksjon. Les mer om våre priser på disse produktene her..

Grohe - test- dusj