Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dårlig dusjtrykk? Ikke med Hansgrohe!

 Sliter du med dårlig trykk i dusjen? Da kan Hansgrohe sine dusjer være noe for deg! Disse dusjene blander nemlig luft i vannet før det sprutes ut, og gir deg en helt spesiell opplevelse av vann.

 

Dårlig dusjtrykk er irriterende. Det kjennes ut som om man aldrig blir ren, og det tar alltor lang tid å skylle ut sjampo eller balsam av håret. Hva om vi sier at du kan gjøre noe med dusjtrykket med et enkelt grep? For det kan du faktisk, og det hele er så enkelt som å kjøpe et nytt dusjhode fra Hansgrohe. Når det er så enkelt som så, er det vel verdt å gi et forsøk?

 

 

bra dusjtrykk

Dårlig dusjtrykk er ikke lenger et problem, takket være Hanshrohe sin AIR-teknologi!

 

Bedre dusjtrykk med Hansgrohe

 

Hansgrohe har en funksjon de kaller for AIR i de fleste av sine dusjprodukter. AIR innebærer at det er installert et innsug i dusjhodet, som sørger for å blande en del luft med tre deler vann. På denne måten blir strålen hardere og mer omfangsrik; noe som sikrer en helt unik vannopplevelse. Og den gode nyheten for din del er at det ikke skal mer til enn et nytt dusjhode eller en ny hånddusj for å få bedre dusjktrykk!

 

Se aktuelle tilbud på hånddusj med bra dusjtrykk på vvskupp.no!

 

Mer om dusjer fra Hansgrohe

 

Hansgrohe er en veletablert og kvalitetsikret produsent, som har vunnet mange prestisjetunge priser for sine gode og innovative design. Men det er ikke bare estetikken de er gode på! Hansgrohe har gjort mange studier på bruken av vann, for å sikre sine kunder en så god vannopplevelse som overhodet mulig. Hvis du bytter ut ditt eksisterende dusjhode med et dusjhode fra Hansgrohe, er du med andre ord garantert en bedre dusjopplevelse. Prøv selv, og opplev forskjellen!

 

Vvskupp har som vanlig gode priser på dusjer fra Hansgrohe – se aktuelle tilbud på dusj med bra trykk her!

 

hånddusj dusjtrykk

Bytt til et dusjhode fra Hansgrohe, og glem dårlig dusjtrykk!