Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dansani baderomsmøbler – for et personlig preg

Uansett om du skal totalrenovere eller bare gjøre små endringer på badet, er baderomsmøblene en viktig del av helhetsinntrykket.

Dansani baderomsmøbler gir deg uendelige muligheter til å skape et unikt bad, med røtter i dansk designtradisjon og kvalitet!

 

Dansani baderomsmøbler

Dansani baderomsmøbler Inzo høyskapMange anser badet for å være hjemmets viktigste rom – og det er utvilsomt et sted vi tilbringer mye tid. Særlig du som vurderer å selge bolig bør se over om badet er det blikkfang du ønsker deg på visning. Fyller baderomsmøblene funksjonene du trenger, og harmoniserer de med resten av rommet?

 

Tenk så deilig om baderommet ditt var en skikkelig velværeoase – med så vel praktiske løsninger for alt som skal oppbevares der, som en lekker kombinasjon av formene og fargene du er glad i. Dette gir den danske produsenten Dansani deg uendelige muligheter å få til – med alt fra håndkleholdere til servantskap i lekre pastellfarger!

 

 

Tips & Inspirasjon – Dansani baderomsmøbler

 

To viktige faktorer for en vellykket oppgradering av badet er å utnytte plassen maksimalt, samt at funksjonene til produktene du velger skal stemme overens med dine behov. Har du mye produkter og småting på badet? Skaff deg et servantskap med skuffeinnsats!

 

Har du mye plass på veggene? Lek deg med former og farger og monter ulike typer overskap

hvorfor ikke i kombinasjon med et høyskap?

 

Dansani baderomsmøbler Calidris overskap

 

Utnytt plassen på badet maksimalt ved å innrede med hyller i høyden. Er badet ditt ekstra lite finnes det mange modeller med smale bredde- og dybdedimensjoner å velge mellom. Løfter du oppbevaringen litt fra gulvet, slipper hyllene dessuten å bli våte av vannsprøyt fra dusj eller servant, samt gjør gulvet enklere å holde rent.

 

TIPS! De fleste glemmer plassen over toalettet eller dørkarmen – plasser hyller eller smale skap her for ekstra oppbevaring!


Husk også at uansett hvor lite badet ditt er, så vil det nesten alltid være plass til et ekstra skap eller skuff over eller under vasken.

 

Dansani baderomsmøbler overskap

 

 

Speileffekten

 

Rundt speil med LED Dansani

Et speil gir ekstra dimensjoner til så vel små som store rom. Dessuten er det et interiørelemt som kan gi badet en ny touch uten at du må bruke store summer eller tid til montering. Dagslys og kunstig lys reflekteres elegant i speilet – og vil du ha ekstra god effekt, kan du med fordel montere flere speil ved siden av hverandre.

 

Mangler baderommet ditt et vindu? Da er et stort speil en utmerket måte å få spredt lys på. Husk å installere tilstrekkelig lys over speilet, eller velg et opplyst speilskap. Et stort speil er dessuten en klassisk interiørdetalj som aldri går av moten!

 

Sjekk modeller og aktuelle tilbud på Dansani speilskap her!

 

Se utvalget av Dansani speil med og uten lys

 

 

Dansani baderomsmøbler – mer om produsenten

 

Alle produkter er skapt ut fra et prinsipp som alltid følger med når du kjøper Dansani; at du i tillegg til vakre og holdbare møbler skal få noen klare, innebygde fordeler som definerer produktene.

 

Funksjonalitet

Av helt naturlige årsaker bruker du mye tid på baderommet, hver eneste dag. Det betyr også at det stilles høye krav til funksjonaliteten og holdbarheten til møblene der. De skal virke hele tiden, og være med på å gjøre livet enklere.

 

Dansk design

Dansk design er mer enn bare vakker formgivning. Det er en filosofi som favner funksjonalitet, enkelhet, naturlighet og et estetisk grunnlagt til livet. Disse tingene er også i tråd med måten Dansani baderomsmøbler skapes på. Dessuten; kvalitetsmøbler er resultatet av ordentlig håndverk. Godt håndverk er viktig, fordi det er et uttrykk for kvalitet og respekt for materialene og mennesker som bruker Dansani sine produkter.

 

Bærekraft

Bærekraft er noe vi alle bør tenke på i vår hverdag. Baderommet er av de rommene som bruker mest energi i hjemmet og derfor er det et godt sted å starte dersom du vil leve mer bærekraftig. Dansani har flere forskjellige tiltak som bidrar til å minske belastningen på miljøet. For eksempel kommer alt av trefinér fra bærekraftig europeisk skogbruk. I tillegg har man klare og effektive retningslinjer for gjenvinning og redusering av spill i produksjonen.

 

Les mer og bli inspirert på hjemmesiden til Dansani!