Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dette er de beste dusjtoalettene på markedet

Dusjtoaletter har blitt mer og mer populære i norske hjem, og det er ikke så rart. Det er jammen langt mer hygienisk å vaske seg ren med vann i stedet for papir! I tillegg sparer du miljøet for unødvendig bruk av mange kilo toalettpapir hvert år. 

 

Visste du at 27,000 trær hogges ned hver eneste dag, kun for å lage toalettpapir? Selv om mange andre industrier i dag satser på mer miljøvennlige produkter, har ikke toalettpapiret utviklet seg i samme tempo. Resirkulert papir brukes delvis, men mye toalettpapir lages fortsatt av ny papirmasse – kun for å bli brukt én eneste gang. 

Det finnes heldigvis håp for den som ønsker en mer miljøvennlig løsning enn toalettpapir; å gå til innkjøp av et dusjtoalett. I tillegg er dusjtoaletter både mer komfortable og mye mer hygieniske enn det å tørke seg med toalettpapir. Der er med andre ord ingen grunn til å ikke hive seg på trenden!

 

Sjekk aktuelle tilbud på dusjtoalett på vvskupp.no

 

Et dusjtoalett er den mest hygienske toalettløsningen

 

Det å vaske seg med vann etter et toalettbesøk har vært normen siden tidenes morgen rundt om i verden. Selv om det i dag er vanligst i asiatiske og afrikanske land, er det også vanlig med bidet i sørlige deler av Europa. Nå kan du og skippe toalettpapiret, og i stedet bytte det ut med en hygienisk og komfortabel rengjøring etter toalettbesøket. Et dusjtoalett sparer nemlig ikke på komforten. De som allerede har fått montert et dusjtoalett i hjemmet sitt, har gitt tilbakemeldinger på at de ikke vil gå tilbake til toalettpapir igjen. 

Og du – hvis du er en av de som betegner de populære og moderne dusjtoalettene som spyletoalett, tar du ikke feil. Dusjtoalett og spyletoalett blir nemlig brukt om hverandre, selv om dusjtoalett kanskje høres litt mer estetisk tiltalende ut. 

 

sort dusjtoalett villeroy boch

Dusjtoalettet ViClean-I fra Villeroy & Boch i lekker, sort farge

 

De mest populære dusjtoalettene på markedet akkurat nå

 

Et dusjtoalett gir altså ekstra hygiene og komfort til badet ditt, samtidig som det vil spare miljøet betraktelig. En annen flott ting ved disse moderne toalettene, er at de har funksjoner som du tidligere bare kunnet drømme om. Basert på funksjonalitet, kvalitet og popularitet, har vi her plukket ut de beste dusjtoalettene på vvskupp.no.

 

Grohe Sensia Arena spyletoalett

 

Grohe Sensia Arena en av våre bestselgere innenfor kategorien dusjtoalett, takket være den antibakterielle overflaten og de mange funksjonene. Du kan styre toalettet med en praktisk fjernkontroll eller via en. Toalettet er også enkelt å rengjøre, takket være den kantløse utformingen. Vi Grohe Sensia Arena dusjtoalett fordi det har:

 

 • To sprayarmer; en for spray bak- og en for damespray
 • Pulserende spray for masserende effekt, samtidig som sprayen beveger seg frem- og bakover for grundig rengjøring
 • Mulighet for å justere intensiteten og temperaturen på vannet
 • Stilig nattlys, slik at du kan gå på do på natten uten å måtte slå på lyset

 

grohe dusjtoalett sensia arena

 

 

Geberit AquaClean Mera spyletoalett

 

Hvis du vil unne deg ekstra luksus i hverdagen, vil Geberit AquaClean Mera gi deg førsteklasses komfort. Med patenterte spyleteknologier, sørger dette toalettet for grundig og økonomisk rengjøring med temperert vann fra første dråpe. En av våre favorittegenskaper er skylleteknologien TurboFlush, som rengjør toalettskålen grundig uten å lage lyd. I tillegg byr dusjtoalettet på helautomatiske systemer, som blant annet:

 

 • Automatisk åpning og lukking av toalettlokket ved hjelp av sensor
 • Deilig, automatisk seteoppvarming, for et ekstra komfortabelt toalettbesøk
 • Orienteringslys som slås på inne i toalettet når toalettlokket åpner seg 

 

dusjtoalett med lys geberit

 

 

Duravit SensoWash Lite Kompakt spyletoalett

 

Dette kompakte spyletoalettet glir rett inn på ethvert norsk baderom. Med en moderne utforming og rene linjer er det like mye en interiørdetalj som et toalett. Dessuten er det fullpakket av innovative funksjoner bak fasaden. Juster alt fra setevarme og dusjstråle til hvordan du ønsker å bli tørket etter toalettbesøket –  helt etter dine behov og preferanser. Vi elsker dette dusjtoalettet fordi det:

 

 • Kan styres via app eller fjernkontroll
 • Er utstyrt med HygieneGlaze som garanterer en antibakteriell og hygienisk overflate
 • Har en kantløs utforming som gjør rengjøringen enklere og mer effektiv
 • Har tre funksjoner å velge mellom; vanlig, komfort og damevask
 • Er meget energibesparende, og tømmes dersom det ikke har vært i bruk på en stund

 

kompakt dusjtoalett duravit

 

 

Dagens dusjtoalett er som du skjønner topp moderne, og utstyrt med funksjoner som gir maksimal komfort. Dersom du og din husholdning er klar for å løfte toalettbesøket til et nytt nivå, samtidig som dere slår et slag for miljøet, er et dusjtoalett det soleklare valget. Vi tør nesten å vedde på at et tradisjonelt toalett aldri vil føles godt nok, hvis du først bytter til et dusjtoalett. 

 

Heng deg på trenden, og opplev forskjellen selv!