Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

GROHE Sense: før dryppet blir en vannskade

 

GROHE Sense – systemet overvåker luftfuktighet, oppdager vannlekkasjer, stenger vanntilførselen automatisk – og varsler deg via en app i din smarttelefon.

 

En lekkasje, en tett vask, et sprukket rør. Før du vet ordet av det står du ovenfor et stort problem i hjemmet eller feriehuset, med kostnader som kan beløpe seg til mange titusener. For ikke å nevne alt stresset og maset med å håndtere vannskader og forsikringssaker.

Lekkasjer kan oppstå hvor som helst i hjemmet – når som helst. Noe som startet som et lite drypp kan gi omfattende skader på ditt hus over tid. Fuktighet og damp gir dessuten ideelle forhold for muggdannelse, som ikke bare kan ødelegge møbler og interiør – men også være helseskadelig. Heldigvis er dette GROHE Sense sin spesialitet; å oppdage og løse problemer som årsaker vann og fuktskader i ditt hjem!

 

 

GROHE Sense forhindrer det mest utbredte problemet i hjemmet

 

Du tror kanskje at det ikke kan skje deg? Faktum er at hvert andre hjem har opplevd vannskader minst én gang. 65% av vannskader skyldes sprukne rør – noe som GROHE Sense-systemet enkelt ville oppdaget, og stoppet. I et land som Norge, med store variasjoner i været mellom årstidene, er det ekstra viktig å ha god oversikt over hvor godt beskyttet din husstand er mot vannskader. Hva med hytta, som står obebodd store deler av året? Ville du merket frostskader eller et sprukket rør før det var for seint?

 

GROHE Sense vannstopper forhindrer lekkasjer og vannskader

Statistikk fra GROHE, hentet fra ulike undersøkelser av vannskader i europeiske hjem de siste tre årene.

 

 

Se aktuelle tilbud på GROHE Sense

 

Komplett vannsikkerhet – 24/7

GROHE Sense – den smarte vannstopperen

 

GROHE Sense er et lettinstallert og trådløst LAN-tilkoblet vannsikkerhetssystem for hele huset. Det kan installeres i kjelleren, på vaskerommet, på badet eller kjøkkenet. Systemet registrerer lekkasjer tidlig og gir deg en reell sjanse til å reagere før skaden koster deg dyrt.

Et komplett system består av styreenheten Sense Guard samt en eller flere Sense vannsensorer. Styreenheten er en lekkasjestopper, som oppdager rørbrudd, mikrolekkasjer, frost og uvanlig vannstrøm. Denne monteres på vannrøret og kobles deretter opp til husets WiFi. Via en app har du full kontroll over eventuelle lekkasjer, husstandens vannforbruk og kan styre vannforsyningen i huset også når du er på reise.

 

Les mer om vannstopperen GROHE Sense Guard i dette innlegget!

 

GROHE Sense vannstopper varsler deg via app

 

GROHE Sense er den smarte vannsensoren, hvis jobb er å oppdage nærvær av vann i hjemmet. Sensoren er liten og diskret, og du kan selv installere den på 10 minutter. Den overvåker temperaturen og luftfuktigheten og varsler deg hvis den oppdager noe unormalt;  I det øyeblikket vannet kommer i kontakt med sensoren, avgir den en pipelyd og et pulserende rødt lys.


Akkurat som GROHE Sense Guard, kobles GROHE Sense opp til husets WiFi, og kan deretter holde deg oppdatert via din mobil.

ONDUS appen er kjernen til alle tilkoblede GROHE-produkter; som ditt nye GROHE Sense – system. Etter at du har installert systemet, forteller deg en kjapp titt på smarttelefonen altså alt du trenger å vite. Overvåk og kontroller GROHE Sense og GROHE Sense Guard gjennom noen enkle tastetrykk. Appen holder deg oppdatert til enhver tid; hvor som helst, og når som helst!

 

Se vårt komplette sortiment samt aktuelle tillbud på GROHE Sense her!

 

Vannsikkerhetssystemet som tar vare på hjemmet ditt

 

Se videoen nedenfor og les mer om Sense – systemet på GROHE sine nettsider.