Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Lekker, mattsort servant fra Villeroy & Boch

Oppdag servantene fra Villeroy & Boch i Loop & Friends-serien – nå tilgjengelige i lekker, mattsort utførelse. La servanten skinne alene eller kombiner med det bestselgende toalettet Subway 2.0 fra samme produsent.

 

Servant fra Villeroy & Boch

Loop & Friends er en kolleksjon med servanter fra Villeroy & Boch for den som har et øye for interiør og god design. Servantene kommer i toppmontert, underlimt og nedfelt modell, i oval, rektangulær eller oval form og med nye lekre farger. Oppdag de delikate formene, perfekte kantene og mange designmulighetene for nettopp ditt bad!

 

Servant fra Villeroy & Boch – for maksimal individualitet

Skap ditt drømmebad med en servant fra Villeroy & Boch. Her er det store muligheter for å sette ditt personlige preg på badet, takket være det brede utvalget av modeller og former. Designet er moderne og organisk, og legger opp til lekre kombinasjoner med andre interiørelementer. Hva med en toppmontert mattsort servant sammen med et lekkert servantbatteri i bronse? Eller en klassisk hvit servant med et høyt servantbatteri i mattsort farge?

Servanter i andre farger enn den klassiske hvite skaper et blikkfang på badet, uansett om det gjelder i et privat hjem, på en restaurant eller på et hotell. I tillegg gir de lekre formene og rene linjene badet et designmessig løft som er vanskelig å slå.

 

mattsort servant fra Villeroy & Boch

 

 

Kombiner den mattsorte servanten med et sort toalett

Den som har et øye for detaljer vil elske kombinasjonen av en mattsort servant fra Villeroy & Boch med et toalett i matchende farge. Bestselgeren Subway 2.0 fra samme produsent er nå tilgjengelig i lekker matt, sort eller hvit farge. Stikk ut fra mengden og gå for et sort toalett hvor de fleste andre velger hvite, og skap et baderom som folk husker.

Det vegghengte toalettet Subway 2.0 fra Villeroy & Boch kan også briljere med funksjoner som vannbesparende spyling, ingen skyllekant, lettere rengjøring og antibakteriell glasur. Gled deg til mindre sprut og søl, miljøvennlig spyling og redusert bruk av rengjøringsmiddel og toalettbørste. Overflatebehandlingen CeramicPlus sørger for at smuss og kalk ikke fester seg og gir toalettet varig glans.

 

v

 

 

Mindre rengjøring med en servant fra Villeroy & Boch

Det er ikke bare designet som gjør at Villeroy & Boch sine servanter er så populære. Akkurat som Subway 2.0, er Loop & Friends-servantene behandlet med CeramicPlus, som forhindrer kalkavleiringer og gir en brilliant glans som varer lenge. Takket være denne innovative overflatebehandlingen former spylt vann umiddelbart små dråper som lett renner ned i sluket samt tar med seg oppløst smuss og kalk. Servanten rengjør med andre ord nærmest seg selv – og gir deg mer tid til å nyte livet! CeramicPlus gir dessuten en ripefri servant som tåler rengjøringsprodukter, syrer og baser. I tillegg garanterer Villeroy & Boch sitt patenterte materiale TitanCeram at du får en servant med lang levetid, som tåler mye slitasje.

 

Se aktuelle tilbud på servanter fra Villeroy & Boch på vvskupp.no!

ceramic plus servant fra villeroy & boch