Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Lekre frittstående armaturer fra VOLA

Gulvstående armaturer er et skikkelig stilig innslag i et moderne baderom. Ikke bare ser et gulvstående armatur eksklusivt ut – det er også det perfekte komplementet til et frittstående badekar, eller en gulvstående servant.

På vvskupp.no finner du alt fra rimelige servantbatterier til mer eksklusive armaturer – som gulvstående badekararmaturer og servantbatterier. Fellesnevneren er at vi er uhyre stolte av våre samarbeidspartnere, og kun har valgt leverandører som er knallgode på design. Danske Vola er et perfekt eksempel på sistnevnte; de har blandt annet laget en flott serie gulvmonterte armaturer til badekar og servant, samt en lekker frittstående dusjsøyle.

 

gulvstående badekararmatur vola

gulvstående dusj vola

frittstående servantbatteri Vola

 

Gulvstående armaturer til badekar

 

Annerledes, vil noen kanskje si. Og det kan nok stemme; gulvstående badekararmaturer ser du ikke i ethvert hjem. Og det er egentlig litt synd, for en badekartut som står på gulvet i stedet for å være festet til veggen eller badekarkanten skaper en harmoni på badet som er vanskelig å overgå. Eksklusivt, synes nå vi. Se for deg et frittstående badekar, plassert midt i rommet, sammen med et badekararmatur som både fyller badekaret og dusjer deg ren – det er hva vi kaller design og funksjon i perfekt harmoni.

 

frittstående badekartut vola

Gulvstående badekartut fra Vola – enkel, elegant og iøynefallende

 

Gulvmontert dusjsøyle fra Vola

 

Vola sin frittstående gulvsøyle kan plasseres så vel ute som inne. Den passer like bra på bryggen på hytta, som i en åpen dusjløsning på baderommet. Uansett hvor du velger å montere den, gir den et luksuriøst preg og følelsen av å dusje i et stille sommerregn. Dette er minimalisme på sitt beste, i kombinasjon med funksjonene du forventer deg av en moderne dusjløsning.

 

frittstående dusjsøyle vola

Vola har laget en ekstravagant dusjløsning som gir deg spa-følelsen på hytta eller i hjemmet

 

Gulvstående servantbatteri

 

Man må ikke ha et gulvstående servantbatteri til en gulvstående servant – men det blir så mye penere, spør du oss. Vola sitt frittstående servantbatteri har en diskre og elegant silhuett, og er like pen å se på uansett vinkel. Kombiner det med noen av de lekre gulvstående servantene du finner på vvskupp.no, og voilá – så har du en løsning som ville passet inn på hvilket luksushotell som helst.

 

Servantbatterier i alle regnbuens farger

 

Tro det eller ei; dette gulvstående servantbatteriet kan fåes i alle regnbuens farger! I tillegg er Vola sitt gulvstående servantbatteri tilgjengelig i en rekke andre lekre finisher som klassisk krom, sort matt og messing. Bare fantasien setter grenser – og hvorfor skulle du ikke ville sette litt farge på tilværeselen? Med tanke på hvor mye tid vi tilbringer på badet, skulle det bare mangle at vi tør å introdusere fler farger her!

 

servantbatteri vola

Vola servantbatterier er tilgjengelig i en rekke spreke farger – så vel som klassiske finisher