Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Ny dusjtermostat: Grohtherm SmartControl

 

Skal du kjøpe ny dusjtermostat? Enten du er på jakt etter et helt nytt dusjsystem, eller bare har tenkt til å bytte ut termostaten, har vvskupp.no løsningen for deg: Grohtherm Smartcontrol!

 

Om du er på jakt etter ny dusjtermostat bør du absolutt sjekke ut Grohe sin Grohtherm SmartControl-modell. Med et lekkert design og funksjoner som gir deg 100% kontroll og komfort i dusjen, er denne termostat-nyheten fra Grohe et genialt valg når du skal oppgradere badet. Elegant og praktisk, og et produkt som garantert varer lenge!

 

Gå for en Grohtherm SmartControl separat, eller kombiner med noen av de populære dusjløsningene fra Grohe. Velg modell og hvilke knapper du trenger; badekar, hånddusj, hodedusj – mulighetene er mange. Med en EasyReach dusjhylle får du praktisk oppbevaring av såpe og shampoo i dusjen, mens den helt innebygde termostaten er perfekt for deg som vil spare plass på badet.

 

ny dusjtermostat Grohtherm Smartcontrol Grohe

Grohtherm SmartControl skjult termostat til venstre, og med EasyReach dusjhylle til høyre

 

Trykk, vri, dusj!

 

  • Trykk på knappen for å starte dusjen

  • Vri for å stille inn vannmengde gradvis, fra Eco til Full Flow

  • Trykk på nytt for å slå av eller pause dusjen. Vannmengden forblir den samme ved oppstart igjen

 

 

Dersom du ikke har prøvd en SmartControl-dusj tidligere, kan du glede deg til personlig luksus og ekstremt brukervennlig teknologi. Oppsettet er enkelt; trykk, vri – og nyt. Du starter ved å trykke på ønsket strålemønster og vrir for foretrukket vannmengde; fra vannbesparende Eco-stråle til maksvolumet Full Flow. Temperaturen vrir du opp separat, og takket være Grohe TurboStat-teknologien når vannet ønsket temperatur på et øyeblikk – og holder seg stabil gjennom hele dusjen. Slik slipper du å vente på varmtvannet, og sparer verdifulle dråper! Trykk for å avslutte eller pause dusjen, som husker innstillingene dine til du starter dusjen igjen. Deilig å ikke måtte bruke tid på å stille inn vannmengde og temperatur når du skrur på dusjen, sant?

Grohtherm SmartControl har også en såkalt CoolTouch-teknologi. Dette innebærer at overflaten til termostaten alltid holder en trygg temperatur. Den blir aldri så varm at du ikke kan ta på den – og du kan dermed være trygg på at også barna kan bruke dusjen uten å brenne seg. Rett og slett et smart dusjsystem!

 

Se tilbud på SmartControl dusjmodeller og tilbehør på vvskupp.no her!

 

De skjulte fordelene ved innebygget termostat

 

  • Lett å rengjøre

  • Enkel installasjon
  • Smart løsning for små baderom

  • Har fleksibel innbyggingsdel

  • Deler som er enkle å skifte ut

 

ny dusjtermostat grohe smartcontrol

Grohtherm SmartControl innebygget termostat i forskjellige utførelser, og med ulike tastevalg for funksjoner

 

Takket være det minimalistiske designet er SmartControl for innbygging ikke bare pen å se på – men også ekstremt lett å rengjøre. Grohe sin patenterte StarLight-overflate gjør termostaten svært motstandsdyktig mot smuss og riper. Slik kan du forsikre deg om at dusjen din ser så god som ny ut i mange, mange år fremover.

 

Den brukervennlige utførelsen gjør at en Grohtherm SmartControl-termostat er enkel å installere i alle baderom. Grohe QuickFix-systemet sørger for at du ikke trenger å bore ekstra, unødvendige hull i veggen, og med innbyggingsdelen Rapido SmartBox får du full fleksibilitet dersom du enkelt vil skifte dusjløsning eller oppgradere dusjen i fremtiden.

Velg modell og ønskede spraymønstere til hodedusj og/eller hånddusj. Grohtherm Smartcontrol gir deg fleksibiliteten du trenger i dusjen, og tastene er lette å skifte ut dersom du finner ut at du vil legge til funksjoner senere.

 

Går du for en Rainshower dusjpakke med Grohtherm SmartControl på vvskupp.no, får du med en Grohe EasyReach dusjhylle. Den lekre, praktiske toppen lar deg oppbevare såper og sjampo, og det rene og kompakte designet gir deg god plass i dusjen – selvom du har lite plass. Rainshower er en av de mest populære dusjløsningene på vvskupp.no, takket være det flotte designet, den gode kvaliteten og de deilige strålemønstrene. Mer nysgjerrig på Rainshower fra Grohe? Vi har skrevet et innlegg om denne dusjen her på bloggen tidligere, det kan du lese her!

 

ny dusjtermostat med Rainshower dusjpakke Grohe

Rainshower dusjpakke med Grohtherm SmartControl termostat og dusjhylle

 

 

Er du på jakt etter en ny dusjtermostat, eller et nytt dusjsystem, men har problemer med å velge? Les mer om SmartControl og de mange fordelene på hjemmesiden til Grohe!