Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Praktisk med Igloo dusjdører

 

Hafa Igloo dusjdører finnes i en rekke størrelser og utførelser, slik at du kan skape et hyggelig dusjhjørne uansett størrelser på badet. Les mer om disse populære dusjdørene her!

 

Trenger du dusjdører og lurer på hva du skal kjøpe? Da finner du helt sikkert det du trenger i kolleksjonen Igloo fra den svenske leverandøren Hafa . Igloo er en sammensatt kolleksjon med utallige varianter dusjløsninger laget av herdet glass. Alle designene er utstyrt med løftehengsler som løfter dørene noen milimeter opp ved åpning og lukking.  Dette sørger for en lukkemekanisme som er god, smidig og som faktisk fungerer.

 

igloo dusjdører sort profil

Buede dusjdører fra Hafa fra Igloo-serien, med lekker sort profil

 

Ulike typer Igloo dusjdører

Kolleksjonen Igloo fra Hafa er omfattende og inneholder virkelig noe for alle. Igloo dusjdører er kanskje den største kategorien, men her finner du også komplette dusjhjørner, dusjnisjer og dusjvegger. Felles for de fleste produktene i Hafa sin Igloo serie, er at de kommer i flere praktiske dimensjoner. Dermed kan du finne Igloo dusjdører, dusjvegger eller andre typer dusjdører for så vel små som store bad. Ønsker du runde dusjdører direkte på veggen, finner du også dette blant Hafa Igloo sine mange spennende design.

 

igloo dusjdører hafa

Frostet glass er både pent og praktisk, og gjør at det går ann å ta en dusj uten å låse baderomsdørend

 

Dusjdører for små baderom

Har du et mindre baderom, så finnes Hafa Igloo dusjdører selvsagt også i små størrelser, i ulike design. Velger du et dusjhjørne, kan du slå inn dørene når de ikke er i bruk, og på den måten spare plass når dusjen ikke er i bruk. Igloo er rett og slett en veldig praktisk og plassbesparende kolleksjon, samtidig som den er også snill mot lommeboka.

 

Se aktuelle tilbud på Iglo dusjdører, dusjvegger, dusjhjørner og dusjnisjer her!

 

hafa dusjvegg igloo

Rimelig dusjvegg med sorte profiler, Hafa Igloo. Finnes i flere størrelser