Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

”Re design” vinner designpris

 Nok en gang er det den anerkjente designeren Philip Starck som vinner en prestisjetung pris, for sitt innovative design. Starck 2 kolleksjonen, designet Starck for produsenten Duravit og her ligger estetikken i de særdeles gjennomtenkte detaljene. «Red Dot Design Award» er en prestisjetung pris som produsenten er svert stolt av å bli tildelt. prodotti-87484-rel04f142d552504ed8861aa1dcc8798494

 Små modifikasjoner er gjort og sofistikerte detaljer er lagt til, noe som gjør Starck 2 til en friskere, lettere og mer moderne kolleksjon en sin forgjenger, kolleksjonen Starck. Starck 2 er en serie med porselen til baderommet som inneholder en rekke ulike servanter, toaletter og bideer. Kolleksjonen er en videreutvikling av hans forrige kolleksjon ”Starck”, som han har redeseignet til å bli mer elegant, smidigere og ikke minst hyggeligere mot lommeboka.

De toppmonterte servantene i kolleksjonen er utstyrt med en delikat og slank kant som avsluttes med en skulpturell øy, der servantbatteriet er plassert. Kolleksjonen inneholder produkter til alle typer baderom, med en spesialisering på små og nette produkter.

Starck2_milieu03

Sjekk ut våre priser på kolleksjonen Starck 2 på vår hjemmesider her..

 

 

Oso varmtvannsbereder tilbud
Vinn Grohe Sensia Arena