Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Designpris til Duravit – ”Re design”

 

 Nok en gang er det den anerkjente designeren Philippe Starck som vinner en prestisjetung designpris for sitt innovative design. Denne gangen er det Starck 2 kolleksjonen for produsenten Duravit som er tildelt Red Dot-prisen for god design!

 

«Red Dot Design Award» er en prestisjetung designpris som produsenten er svært stolt av å bli tildelt. Og vi er helt enige i juryens beslutning;  estetikken i de særdeles gjennomtenkte detaljene er fantastisk. ‘Re design’-prisen går ut på at en designer har gjenskapt en tidligere kolleksjon, og her har Philippe Starck nok en gang overgått seg selv.

 

designpris starck 2 servant

Servanter designet av Philippe Starck for Duravit

 

Designpris for Durvit Starck 2

Små modifikasjoner er gjort og sofistikerte detaljer er lagt til, noe som gjør Starck 2 til en friskere, lettere og mer moderne kolleksjon en sin forgjenger, kolleksjonen Starck. Starck 2 er en serie med porselen til baderommet som inneholder en rekke ulike servanter, toaletter og bideer. Kolleksjonen er en videreutvikling av hans forrige kolleksjon ”Starck”, som han har redeseignet til å bli mer elegant, smidigere og ikke minst hyggeligere mot lommeboka. Og da er det ikke så rart at man vinner designpris, si!

 

De toppmonterte servantene i kolleksjonen er utstyrt med en delikat og slank kant som avsluttes med en skulpturell øy, der servantbatteriet er plassert. Kolleksjonen inneholder produkter til alle typer baderom, med en spesialisering på små og nette produkter. Designpris eller ikke; dette er en kolleksjon som alle kan glede seg å innrede baderommet med!

 

designpris Duravit Starck 2

Toalettene i Starck 2 serien er noen av produktene som har vært med på å vinne designpris

 

Se aktuelle tilbud på produkter designet av disgnprisvinner Philippe Starck for Duravit!