Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Rene linjer fra Duravit

Rene linjer skaper en atomsfære av ro, og gir oss et pusterom i hverdagen. Duravit gir deg nettopp det pusterommet du trenger; sjekk ut Durastyle og Happy D.2!

Det er ingen spirrevipp som står bak Durastyle-serien. Matteo Thun er nemlig både arkitekt og designer, utdannet ved konservatoriet i Salzburg og universitetet i Firenze. Han var medstifter av Memphis’Group i Milano og partner i Sottsass Associati fra 1980 til 1984, da han åpnet sitt eget atelièr i Milano. Parallelt underviste han i naturvitenskaplig design på University of Applied Arts i Wien fra 1983 til 2000. Interessant er det også å merke seg at han var Art Director for Swatch (de morsomme armbåndsurene, du vet) fra 1990 til 1993. I 2000 startet han Matteo Thun & Partners (MTP) med partnerne Luca Colombo, Herbert Rathmaier og Antonio Rodriguez. I dag består teamet av 50 arkitekter og designere.

durastyle

durastyle

durastyle

Duravit: Happy D.2

Sieger DesignHappy D.2 er en komplett baderomsløsning – elegant, allsidig og tidløs. Serien er en nyfortolkning av klassikeren Happy D, og likevel helt ny. Designet av Sieger Design, her er det praktisk funksjonalitet og moderne, feminine linjer.

Dieter Sieger har designet for Duravit siden starten av 80-tallet: Da kreativiteten gang på gang stanset i baderomsdøren, ble det etter hvert designet på et slott omgitt av vollgraver. På Harkotten Slott (sjekk linken!) har hans to sønner overtatt styringen, og jeg har ingen problemer med å se at de finner inspirasjon i omgivelsene: Michael står for design og Christian er manager. De har videreutviklet Sieger Design, og gir i dag design- og marketingråd til store kunder som Ritzenhoff, Arzberg og WMF.

Flott med slott! Men vi andre får nøye oss med lekre baderom. Under noen eksempler på Happy D.2-produkter. Man kan bli lykkelig av det også.

 

duravit d.2

duravit d.2

d2_04

Oso varmtvannsbereder tilbud
Vinn Grohe Sensia Arena