Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Rene linjer fra Duravit

Rene linjer skaper en atomsfære av ro, og gir oss et pusterom i hverdagen. Duravit gir deg nettopp det pusterommet du trenger på badet – sjekk ut den lekre kolleksjonen Happy D.2!

 

 

Duravit Happy D.2 baderomskolleksjon er en komplett løsning for deg som vil freshe opp badet – elegant, allsidig og tidløs. Serien er en nytolkning av klassikeren Happy D, men med et særeget uttrykk og delikate, runde former.

 

Servanter og badekar fra Duravit 

 

Servantene i Duravit sin Happy D.2-kolleksjon finnes i en rekke modeller; som veggehengt, i kombinasjon med eller uten søyle, toppmontert servant eller møbelservant i litt ulike utførelser. I kolleksjonen finner du også servantskap i ulike farger, finisher og former. Å bytte ut den gamle servanten med en ny og moderne servantløsning fra Happy D.2 er utmerket og relativt enkel måte å freshe opp badet på! 

Se hele kolleksjonen av servanter i Happy D.2-serien her!

 

Du finner også badekar i Happy D.2-serien. En slank form og høye, runde kanter går igjen i designet, som er tidløst og likevel moderne. Vi anbefaler å kjøpe til nakkestøtte for en ekstra behagelig opplevelse i badekaret.  

 

Toalett og bidé fra Duravit

 

Er du på jakt etter et nytt toalett med runde og lekre farger, er Happy D.2 kolleksjonen for deg. Velg mellom vegghengt eller gulvhengt modell med eller uten rengjøringsvennlig WonderGliss-overflate eller den bakteriedrepende overflaten HygieneGlaze. I tillegg finnes den vegghengte modellen i lekker sort, matt farge. 

 

Er du av den nostalgiske typen, finnes det et par lekre bidéer i Happy D.2-kolleksjonen. Også her kan du velge mellom gulvstående eller vegghengt – sistnevnte også i sort matt farge. Bidé er faktisk ikke så uvanlig som man skulle tro, og vi synes det er et kult innslag i ethvert moderne hjem!

 

Menneskene bak Duravit Happy D.2

 

Duravit Happy D.2 er akkurat som forgjengeren Happy D. designet av tyske Sieger Design. Her er det praktisk funksjonalitet og moderne, feminine linjer som gjelder, sammen med den gode kvaliteten som Duravit er kjent for. Dieter Sieger har designet for Duravit siden starten av 80-tallet og har en rekke populære kolleksjoner i bagasjen; som Darling New, Bagnella og Viu

Se aktuelle tilbud på Duravit her!

 

møbelservant konsoll duravitvegghengt toalett sortfrittstående badekar duravit

 

toppmontert servant duravit