Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Velg riktig rørlegger og kvalitetsprodukt! Det lønner seg så det suser – ikke i rørene, men i lommeboka!

Du er sikkert klar over at det lønner seg ofte å handle på nett. Kanskje kjøper du mye av det du trenger på denne måten. Men det er vel ikke så ofte du står foran en oppussing av badet eller kjøkkenet ditt? Derfor tenker du kanskje ikke over at du kan handle alt fra dusjkabinett, badekar til lekre løsninger for kjøkken ditt på nettet.

vvskupp_300x600

 

Velg kvalitet – ellers kan det koste deg dyrt

Selv om du ønsker å spare penger, må du selvsagt være trygg på at kvaliteten er på topp. VVSKupp.no er Norges ledende nettbutikk på dette området. Her finner du over 30 000 produkter til bad og kjøkken. Leverandørene våre er anerkjente varemerker som Grohe, Villeroy & Boch og prisberømte designikoner som Alessi og Vola. I tillegg lever vi selvsagt opp til navnet vårt, og tilbyr hele produktspekteret innenfor Vann, Varme og Sanitær. Det betyr at vi også kan hjelpe deg med alt fra høytrykkspyler og utekran til ventilasjon i boligen.

 

Spar penger på oppussingsjobben også

Når vi sier “hjelpe”, tenker vi ikke bare på å levere produktene. Vi har alliert oss med et landsomfattende nettverk av rørleggere. Disse er nøye valgt ut for å sikre oss at de kan sitt fag og ønsker å utføre jobbene med yrkesstolthet. Rørleggerne må søke om å få komme med i vårt nettverk, og de blir vurdert etter omsetning, tjenestesortiment og omdømme på bakgrunn av jobbene de har gjort tidligere. Kanskje synger de ikke like vakkert som Kurt i dusjen, men når det kommer til rør så vet de hva de gjør.

 

Har du planer om å gjøre oppussingsjobben selv?

Reglene for hva du må søke om og hva du faktisk har lov til å utføre på egenhånd er blitt myket opp de senere årene. Myndighetene sier at den som gjør jobben på badet, må ha nødvendig kompetanse for det. Er du av den hendige sorten, betyr det at du kan gjøre rivningsjobbben, sette opp veggplater og baderomsmøbler som skap etc. Når det kommer til det elektriske arbeidet som å legge varmekabler og selve rørleggerarbeidet, må du benytte faglært arbeidskraft. Det anbefales at legging av membran også overlates til fagfolk. Da er det med andre ord ikke stort du kan eller bør gjøre selv. Og husk; arbeidet må dokumenteres forløpende, slik at man kan se at jobben er gjort forsvarlig.

Forsikringsselskapene er ikke nådige dersom en skade skulle inntreffe hos en “glad amatør” som har tatt seg vann over hodet. Du vil også møte hevede øyebryn hos enhver megler, dersom du vil selge boligen og ikke kan dokumentere vanntette løsninger.

 

Gjør et VVSKupp nå!

Hvis du vurderer å pusse opp badet eller kjøkkenet, kan det være en god idé å gjøre det akkurat nå.  Årets Sommerkampanje gir deg sjansen til handle det du trenger med inntil 30 % rabatt! Enkelte rørleggerbedrifter gir dessuten avslag på monteringsjobben hos VVSKupp-kunder.

Se Rørteknikk eller hele VVSkupp sitt rørleggernettverk

Oso varmtvannsbereder tilbud