Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Velg riktig rørlegger – og kvalitetsprodukter!

 

Å velge riktig rørlegger lønner seg så det suser. Ikke i rørene – men i lommeboka! På vvskupp.no finner du sertifiserte rørleggere i ditt område, slik at du kan forsikre deg om at oppussingen blir gjort ordentlig.

 

Rørlegger eller ikke til å hjelpe med oppussingen… du er sikkert klar over at det ofte lønner seg å handle på nett. Kanskje kjøper du mye av det du trenger på denne måten – og forhåpentligvis også via vvskupp.no.

Men det er vel ikke likte ofte at du står foran en oppussing av bad eller kjøkken. Derfor tenker du kanskje ikke over at du kan handle alt fra dusjkabinett og badekar til lekre løsninger for kjøkken ditt på nettet. Men det kan du selvsagt – i tillegg til at du også kan finne en rørlegger i ditt nærområde – som både er sertifisert og ikke overpriset.

 

vvskupp_300x600

 

 

Velg kvalitet – ellers kan det koste deg dyrt

Selv om du ønsker å spare penger, må du selvsagt være trygg på at kvaliteten er på topp. Velger du en dårlig rørlegger, eller å gjøre en jobb du ikke er sertifisert til å gjøre selv, kan du gå miste om forsikringspenger hvsi uhellet skulle være fremme.

VVSKupp.no er en av Norges ledende nettbutikker på VVS, for både private og profesjonelle aktører. Hos finner du over 30 000 produkter til bad og kjøkken. Leverandørene våre er anerkjente varemerker som Grohe, Villeroy & Boch, Hansgrohe og Duravit, og prisberømte designikoner som Alessi og Vola. I tillegg lever vi selvsagt opp til navnet vårt, og tilbyr hele produktspekteret innenfor Vann, Varme og Sanitær. Det betyr at vi også kan hjelpe deg med alt fra høytrykkspyler og utekran til ventilasjon i boligen.

 

Spar penger på oppussingsjobben – med en rørlegger

Når vi sier “hjelpe”, tenker vi ikke bare på å levere produktene. Vi har også alliert oss med et landsomfattende nettverk av rørleggere. Disse er nøye valgt ut for å sikre oss at de kan sitt fag og ønsker å utføre jobbene med yrkesstolthet. Rørleggerne må søke om å få komme med i vårt nettverk, og de blir vurdert etter omsetning, tjenestesortiment og omdømme på bakgrunn av jobbene de har gjort tidligere. Kanskje synger de ikke like vakkert som Kurt i dusjen, men når det kommer til rør så vet de hva de gjør.

 

Finn en rørlegger nære deg her!

 

Har du planer om å gjøre oppussingsjobben selv?

Reglene for hva du må søke om og hva du faktisk har lov til å utføre på egen hånd er blitt myket opp de senere årene. Myndighetene sier at den som gjør jobben på badet, må ha nødvendig kompetanse for det. Er du av den hendige sorten, betyr det at du kan gjøre rivningsjobbben, sette opp veggplater og baderomsmøbler som skap etc. Når det kommer til det elektriske arbeidet som å legge varmekabler og selve rørleggerarbeidet, må du benytte faglærte. Legging av membran bør også overlates til fagfolk. Da er det med andre ord ikke stort du kan eller bør gjøre selv. Og husk; arbeidet må dokumenteres forløpende, slik at man kan se at jobben er gjort forsvarlig.

Forsikringsselskapene er ikke nådige dersom en skade skulle inntreffe hos en “glad amatør” som har tatt seg vann over hodet. Du vil også møte hevede øyebryn hos enhver megler, dersom du vil selge boligen og ikke kan dokumentere vanntette løsninger.

 

Gjør et VVSKupp – og finn en rørlegger nærme deg!

Hvis du vurderer å pusse opp badet eller kjøkkenet, er det ingen grunn til å vente. På vvskupp.no finner du alltid gode tilbud på alt til kjøkken, bad og mange andre rom i huset. Enkelte rørleggerbedrifter gir dessuten avslag på monteringsjobben hos VVSKupp-kunder.

 

Se aktuelle tilbud på det du trenger til å pusse opp bad eller kjøkken her – eller hele VVSkupp sitt rørleggernettverk