Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hvordan finne rørleggere

 

Av og til må man bare ha hjelp av fagfolk. Heldigvis finner du ikke bare billige produkter på Vvskupp – du kan også finne tips, og sertifiserte rørleggere i ditt nærområde!

 

Enten det er fordi man ikke har tid til å gjøre jobben selv, ikke stoler på egne ferdigheter eller fordi man er lovpålagt å bruke fagfolk til å pusse opp badet, er det godt å kunne påkalle hjelp. På vvskupp har vi heldigvis både produktene du trenger, til fornuftige priser, og et nettverk av sertifiserte rørleggere.

 

Sjekk ut Vvskupp sin søketjeneste for å finne rørleggere.

 

Naturlig nok, egentlig – en del av produktene vi selger er til dels kompliserte å forholde seg til, og må monteres av en som “har papirer på at han kan gjøre det”.

 

Hva MÅ man bruke rørleggere til?

Når man skal pusse opp badet er det lurt å sjekke med noen ulike rørleggere hva de skal ha for jobben. Med en gang man skal begynne å arbeide med membran i våtrom, eller bytte røropplegg for eksempel, bør man bruke rørleggere.

Så er det selvsagt en del man får lov til å gjøre selv. Men da er det viktig å være klar over at det man i forsikringsbransjen kaller “slett arbeid” kan få følger for eventuelle forsikringsutbetalinger, skulle noe gå galt i fremtiden. Det kan i dette tilfellet for eksempel gjelde kobling av elementer som står under trykk; som tilkobling av vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Står slike maskiner i rom uten sluk, kan resultatet fort bli dyrt. Sertifiserte rørleggere derimot har peiling på som må gjøres, og er også din trumfkort i møte med forsikringsselksap, skulle en skade oppstå. Huskl å be om dokumentasjon på alle jobber utført av rørleggere eller andre håndverkere.

Sørg for å bruke rørleggere som er godkjent innenfor våtromsnormen – som altså er en norm, ikke en lovfestet regel. At man her godkjent for våtromsnormen, betyr at man er kurset i hvordan et velfungerende bad skal bygges. Tar du jobben selv, bør du i det minste vite godt hva begrepene “fall i gulv” og “membran” betyr på badet.

Slik finner du din rørlegger

 

Her finner du rørleggere i ditt område, i Vvskupp sin landsdekkende karttjeneste 

 

Dukker det opp et lite bilde som spør deg om du vil dele din plassering med vvskupp-serveren, kan du trygt klikke på “Tillat stedsangivelse”. Etter å ha klikket opp tillatelsen, dukker det opp et nytt bilde hvor ditt nærområde vises sammen med de rørleggerne som måtte være i nettverket vårt. Dobbeltklikk i kartet og zoom inn på adressen din.

Du kan også utforske hvor nærmeste rørlegger befinner seg, ved å skrive inn postnummeret ditt i et eget felt. Da dukker det opp et kart i større målestokk som viser rørleggere som er med i nettverket. Søkesiden har også en alfabetisert oversikt over rørleggere i nettverket.

 

finne rørleggere servant

Hva er spesielt med Vvskupp “sine” rørleggere?

Alle rørleggere som er med i nettverket til vvskupp.no, har søkt om å bli medlem. Hver og en av dem er sjekket med hensyn til tjenestetilbud, regnskapstall og om de har anmerkninger av noe slag. Vi anbefaler også brukerne av nettverket om å gi oss fortløpende tilbakemeldinger på hvordan de opplevde bruken av “våre” rørleggere.

 

Hvordan finne en ærlig håndverker?

Generelt kan man si at det er tryggest å bruke Mesterbedrifter når du skal bruke håndverkere. Du kan sikkert finne rimeligere løsninger – og da skal vi ikke en gang begynne på dette med og uten moms. Fordelen med Mesterbedrifter er at de må følge lover og regler, at de må ha de viktige sertifikatene og godkjenningene som følger med faget, samt at de må kunne fremvise sunne regnskap. På mesterbrev.no kan du sjekke at en håndverker faktisk har mesterbrev.

 

Bruk også vvskupp sin oversikt over rørleggere for det den er verdt – for det er den, og den er gratis!