Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Sort baderomsinnredning – for et moderne bad

 

Vil du skape et bad som skiller seg litt fra mengden? Da bør du definitivt se etter sort baderomsinnredning – eller bringe inn elementer som sorte baderomstilbehør, armaturer eller dusjvegger med sorte detaljer. Les denne artikkelen for produkttips og inspirasjon!

 

Baderomsinnredning sort er et tema som øker i popularitet blant nordmenn. Vi søker mer etter det på nett, og vi kjøper mer av det i så vel fysiske butikker som på nett. Og godt er vel det – for selv om hvit er en klassisk og tidløs farge kan et helhvitt baderom noen ganger oppfattes som litt sterilt. Og sort kan vel anses for å være en like tidløs farge som hvit? Vi tror i hvert fall ikke at sort baderomsinnredning er en trendflue, og digger denne moderne og sofistikerte stilen!

 

korsbakken servantskap sort

Rimelig møbelpakke med servant, speil og servantskap sort farge fra Korsbakken bad

 

 

Skap et sofistikert og moderne bad med svart baderomsinnredning

 

Svart baderomsinnredning kan virkelig skape et sofistikert og moderne utseende på badet. Det samme kan elementer som sort servantbatteri, sort baderomstilbehør, sort servant – eller hvorfor ikke et lekkert sort badekar. På vvskupp.no finner du også dusjvegger med sorte detaljer, om du ikke er klar for å ta den sorte stilen helt ut, men likevel vil ha noe som bryter med det hvite, for eksempel. 

Leter du etter sorte interiørelementer til badet? Sjekk ut bestselgende baderomsprodukter i sort farge i fem ulike kategorier på vvskupp.no!

 

Bestselgende sort baderomsinnredning og tilbehør – klikk på bildet for å se aktuelle tilbud på produktene!

 

 

 

 

 

 

 

Finn lekre baderomsmøbler i sort matt farge

 

Søk i nettbutikken på ting som servantskap sort matt er noe vi ser at øker i popularitet. Er du også ute etter et sort servantskap, og vil skape en sammenhengende og sofistikert stil, kan du innrede badet med både servantskap og sideskap og høyskap i sort matt farge. Vil du bare bryte av en hvit baderomsstil kan du skape interessante kontraster ved å kombinere et sort servantskap med en klassisk toppmontert hvit servant.

På vvskupp.no kan du søke på en rekke kriterier som gjør det enklere å innrede badet etter dine mål, din stil og dine preferanser. Er du for eksempel ute etter et servantskap sort 60cm? Ingen problemer, her kan du se produkter i denne kategorien! I tillegg til bredde eller høyde og farge, kan du søke på både produsent, serie og pris, for å slippe å bruke unødvendig tid på å lete etter den typen sort baderomsinnredning du er ute etter! 

 

 

 

Fresh opp badet med sort baderomstilbehør

 

Hvis ikke sorte baderomsmøbler er din greie, hvilke andre måter finnes det å leke seg med fargen sort på badet? Du kan for eksempel bruke sorte fliser på vegger eller gulv for å skape et kontrastfylt og stilfullt utseende. Du trenger ikke engang å dekke alle vegger eller hele gulvet med sorte fliser, men kan bryte av med én vegg med sorte fliser – eller bruke sorte fliser i dusjen. 

Andre måter å skape kontraster på badet kan være å implementere sorte detaljer i for eksempel håndtak på skuffer, på baderomsspeil eller å gå til innkjøp av en sort håndklehenger? På vvskupp.no finner du masse lekkert sort baderomstilbehør til en god pris. Det trenger med andre ikke ord å være dyrt å skape nye inntrykk på badet!

 

 

 

 

Kombiner sort baderomsinnredning med andre farger

Sort kan med fordel kombineres med andre farger for å skape interessante kontraster. For eksempel kan du kombinere en sort servant med metalliske farger som sølv – eller hvorfor ikke et messing servantbatteri for å skape et mer futuristisk utseende? Et annet tips er å kombinere sort baderomsinnredning med naturmaterialer som tre eller marmor, for å myke opp helhetsinntrykket. 

Så et siste råd på veien. Vi har sagt det før, men vi sier det igjen; velg alltid kvalitetsmaterialer! Sorte materialer kan se flotte ut, men det er viktig å velge kvalitetsmaterialer som både er holdbare og enkle å vedlikeholde. Hvis du er ute etter sorte produkter med god finish og lang levetid, er armaturserien Essence fra Grohe et godt valg. Her får du både kvalitetsoverflater, flott design og et produkt som garantert varer lenge.

 

sort servantkran Grohe

En bestseller på vvskupp.no; servantbatteri sort farge fra Grohe sin Essence-serie. Disse armaturene er tilgjengelig i en rekke lekre farger!