Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Svedbergs feirer 50-årsdag med nye speilskap

I forbindelse med Svedbergs 50-årsdag feirer produsenten seg selv med å lansere fire nye og fargerike speilskap, som et kreativt tilskudd til sitt sortiment.

 

Svedbergs feirer 50 år med kvalitetsprodukter til badet, og det fortjener jo litt oppmerksomhet. I samarbeid med designeren Roger Person har nemlig speilskapene Jenny, Sally, Holger og Pixi kommet til live, og designene er selvfølgelig utstyrt med en rekke spennende egenskaper.

 

Speilskap fra Svedbergs

 

”A New Beauty Box” er navnet på speilskapkolleksjonen, og tradisjonen tro har designeren selv hentet inspirasjon fra den svenske leverandørens klassikere. Med et klart retroutrykk i designet og praktiske hylle- og belysningsmuligheter er denne kolleksjonen ikke bare vakker å se på, men også snill mot lommeboka.

Svedbergs er et godt etablert selskap og er i dag markedsledende i Norden på baderomsmøbler. De setter godt design som en av sine viktigste motivasjoner, og all produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved foretakets eget anlegg i Dalstorp i Sverige.

Ta en titt på Svedbergs spennende design, samt ”A New Beauty Box” på våre hjemmesider.

 

svedbergs

Svedbergs