Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

På tide å gjenopplive speilskapet

Speilskap på badet er en god løsning for den som har mange ting å oppbevare, og samtidig ønsker seg et speil med fler bruksmuligheter. Noen mener at speilskap er en utdatert løsning – men vi er absolutt ikke enig!

 

At noen oppfatter speilskapet som umoderne, har nok å gjøre med at det ikke skjedde så mye spennende med dette møbelet i mange år. I dag får du heldigvis speilskap i alle mulige former, størrelser og prisklasser, og et moderne baderom med speilskap blir neppe uglesett. Med et skap med speil fra en anerkjent produsent som Villeroy & Boch, Dansani eller Duravit får du så vel stil som kvalitet – og på Vvskupp finner du som vanlig den beste prisen!

 

innebygget speilskap

Innebygget speilskap fra Duravit – stilig, praktisk og plassbesparende!

 

Velg et speilskap med lys

Et baderomsskap med speil har mange praktiske funksjoner, utover det faktum at du får speil og oppbevaring i ett og samme møbel. Hvis du velger et speilskap med lys kan du nemlig få baderommet til å se større ut. Et lyst rom oppleves som større, så særlig i små baderom med lite lysinnslipp vil et speilskap med lys gjøre susen. Velg en modell med høy lysstyrke, eller et speilskap med justerbart lys, for ekstra god effekt.

Har du et lite baderom er det smart å velge et skap med lys på innsiden. Slik kan du både spare penger på annen baderomsbelysning, og sørge for skikkelig godt lys ved morgenstellet. Noen produsenter lager også speilskap med tilbehør som sminkespeil eller andre smarte løsninger.

 

Et moderne baderomsmøbel

Skap med speil har altså blitt moderne igjen, takket være at mange kjente produsenter har utviklet sortimentet sitt. Myktlukkende dører, energisparende lys og smarte hyllesystemer er bare noen av funksjonene som er å finne i dagens speilskap.

På vvskupp.no finner du selvsagt utallige spennende speilskapdesign – og du kan enkelt sortere på prisklass, størrelse eller modell. Ta en titt på vår hjemmeside og se om du kan finne noe som kan passe til akkurat ditt baderom!

 

 

Galleri: Duravit L-cube baderomsskap med speil med LED-lys, dimmer og stikkontakt