Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

AXOR Uno er purisme i perfeksjon

AXOR Uno vil mest sannsynlig bli din nye favoritt innenfor designarmaturer,

med sine sylindriske former i det gylne snitt, lekre materialer og kompromissløse design…

Endelig er den nye armaturserien fra tyske AXOR for salg i Norge! Her snakker vi klarhet fra ende til annen; en minimalistisk design, og et prestasjonsnivå som overgår de fleste designarmaturer. Røret, den mest opprinnelige formen for vanntransport, preger kolleksjonen; både ved servanten, i dusjen og ved badekaret. Armaturene er ikke bare lekrere enn det meste på markedet. men oppfyller også alle forventninger du har rundt hverdagsrutiner på så vel baderom som kjøkken. Dette takket være AXOR sine kompromissløse krav om perfeksjon – både hva gjelder design, fremstilling og funksjon.

AXOR Uno lagerføres i tre overflater som standard: krom, børstet nikkel og polert messing. Serien er skapt i samarbeid med det anerkjente, tyske byrået Phoenix Design og har allerede vunnet de prestisjefulle designprisene iF Gold Award 2017 og Red dot Award 2017.

 

 

AXOR Uno = enkelt formspråk + estetisk konstruksjon

 

AXOR Uno kombinerer et enkelt og kompromissløst designprinsipp med en konsekvent og holdbar konstruksjon; to presise sylindere som møtes i en rett vinkel. Tutens form og grepsvariantene kan fåes både stringente og lett buede. De presise konturene og lett overdrevne proporsjonene følger det gylne snitt, og gir rommet en helt spesiell stemning Tenk classy i moderne innpakning. Armaturer som enkelt kan kombineres med øvrige interiørelementer i rommet uten å stjele for mye oppmerksomhet, og likevel skinner med full styrke.

Kolleksjonen i sin helhet omfavner 70 produkter laget av spesialoverflater. Både hver for seg – men kanskje særlig i kombinasjon – gir AXOR Uno-kolleksjonen hjemmet ditt en helt spesiell utstråling og individualitet! Se produktene og aktuelle tilbud på vvskupp.no her.

 

AXOR Uno og AXOR ShowerSolution designdusj

En annen lekker dusjfavoritt fra AXOR: «ShowerSolution 800 Showerpipe» i polert, sort krom

 

Funksjonalitet i fokus

 

Så vel det stringente som puristiske uttrykket understreker brukervennligheten ved disse armaturene. Å betjene et AXOR Uno-armatur skal være redusert til det vesentlige. De ulike modellene fåes enten med Select-knapp, Zero-grep, eller et slankt, klassisk bøylegrep. Førstnevnte lar deg betjene armaturet med et enkelt tastetrykk, mens Zero-grepet lar deg betjene armaturet «uten» grep, siden håndtaket er integrert i design og enkelt og greit dreies bakover eller fram, mens det klassiske og slanke bøylegrepet løftes eller senkes for å slå av og på vannet.

 

Se de ulike typene servantbatteriene i kolleksjonen

 

AXOR Uno er purisme realisert

AXOR Uno armaturer og AXOR Lampshower

En annen nyhet fra AXOR: «Lampshower» hodedusj


Den fineste og reneste design kombinert med et teknisk nivå som overgår alle dine forventninger. Det er AXOR Uno.
Uttrykket er klart og tydelig, minimalistisk og likevel subtilt. Hvert eneste produkt avspeiler respekt for materialet og konstruksjonen er gjennomgående presis og konsekvent.

Armaturene følger tanken «Form follows Perfection»; altså, at et produkt ikke er ferdig før det ikke er mer å tilføye eller ta bort, på godt norsk. Oppskriften har fungert i over 20 år, med verdenskjente designere som Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Patricia Urquiola på laget, for å nevne noen.

Takket være den høye kvaliteten og gjennomgående unike stiluttrykket ses mange av AXOR sine kolleksjoner i dag på som klassikere innen baderomsdesign. 
Se vårt komplette utvalg av AXOR Uno her, så skjønner du fort hva vi mener!
    Når du handler hos vskupp.no kan du dessuten være sikker på at du alltid får den beste dealen.