Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

GROHE Sensia Arena er toalettet for ultimat hygiene

 

Opplev en ny dimensjon av renhet! Dusjtoalettet Sensia Arena fra GROHE er skånsom mot huden,

behageligere enn toalettpapir, det mest hygieniske toalettet du får tak i – og dessuten så stilig å se på…

GROHE Sensia Arena

Prøv GROHE Sensia Arena en gang, så skjønner du hva vi mener. Dette dusjtoalettet – feilaktig også kalt spyletoalett – er virkelig det ultimate innen hygiene! Designet og funksjonene er skreddersydd for deg og dine personlige behov. Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt og gir deg et hygiennivå på dine daglige toalettrutiner som du aldri vil oppleve med et konvensjonelt toalett. 

 

Akkurat nå har vi ekstra gode tilbud på Sensia Arena og tilbehør på vvskupp.no – sjekk aktuelle priser her!

 

GROHE Sensia Arena spyletoalett sidepanelStyr toalettet enten med en manuell fjernkontroll, gjennom en app på mobilen eller et diskré og praktisk panel på siden av toalettet. Du kan lagre innstillinger og tilpasse toalettbesøket til dine personlige preferanser – det er hva vi kaller smart, det!

 

Det er særlig tre egenskaper vi liker ekstra godt ved GROHE Sensia Arena; den innovative sprayarm-teknologien, som sørger for at alle som besøker toalettet forlater det rene og freshe, AquaCeramic – porselenet; laget for å sikre en smuss- og bakteriefri overflate under hele toalettets levetid, og spylesystemet Trippel Vortex, med en skylling som er tre ganger kraftigere enn på alle andre toaletter på markedet – og likevel vannbesparende.

La oss utdype disse punktene litt…

 

Slik fungerer GROHE Sensia Arena

 

Som det kanskje mest innovative, vegghente dusjtoalettet på markedet i dag, setter GROHE Sensia Arena virkelig en ny standard for personlig hygiene. La oss begynne med å forklare rengjøringsprosessen litt grundigere.

Toalettet har to separate sprayarmer for ultimat hygiene; en fremre, dedikert damespray, og en bakre til å dekke alle dine rengjøringsbehov i forbindelse med toalettbesøket. Damesprayen har to forskjellige sprayvinkler og et mykere og bredere spraymønster for rengjøring av det kvinnelige intimområdet. Den bakre sprayen er en dedikert sprayarm for en presis og perfekt rengjøringsopplevelse. Du kan være sikker på at begge er 100% hygieniske og ultimat plassert for å dekke alle dine behov.

 

 

En annen innovasjon som gjør GROHE Sensia Arena helt unik på markedet er GROHE sitt patenterte AquaCeramic – porselen. Denne teknologien revolusjonerer den keramiske overflaten, gjennom å danne en vannfilm som sikrer at praktiskt talt ingen urenheter blir etterlatt. Resultatet: ultimat hygiene som varer hele livet. Og når vi sier hele livet, så mener vi virkelig det. AquaCeramic – materialet har nemlig en levetid på hele 100 år! Les mer om dette på GROHE sine hjemmesider.

Og når vi er inne på temaet revolusjonerende teknikk, må vi også nevne skyllingen til GROHE Sensia Arena. GROHE sitt nyskapende Trippel Vortex spylesystem skaper nemlig tre ganger kraftigere spylekraft enn andre toaletter på markedet. Strålen virvler for å dekke hele toalettskålen, og er så grundig at det etter første forsøk ikke er behov for flere skyllinger. Til tross for sin kraft, har denne effektive spylingen dessuten et lavt vannforbruk; 5L ved full skylling, og 3L ved halv.

 

Din mest private dusj

 

Så hva betyr egentlig ultimat hygiene? Det er den typen renhet som kommer fra den avanserte AquaCeramic-overflaten, et HyperClean-belegg som støter bort bakterier, samt sprayarmer med selvrengjørende funksjon. Takk være disse innovasjonene kan du være sikker på at toalettet er et av de reneste stedene i huset ditt. Like viktig er det selvsagt at du kan forsikre deg om at også du og resten av familien er så rene som mulig etter et besøk på toalettet. Derfor har GROHE utviklet et sett med intuitive sprayprogrammer – for alle typer av toalettbesøk, behov og preferanser: 

 

GROHE Sensia Arena spyleetoalett med LED-lys og myktlukkende sete

  • Ladyspray

En egen sprayarm med forskjellig sprayvinkel og et mykere og bredere spraymønster for rengjøring av det kvinnelige intimområdet. Justerbar temperatur og styrke for total komfort og skånsom rensing.

  • Tvillingdusj

Med en bakre sprayarm og en separat sprayarm for Lady Shower kan du være sikker på at begge er 100% hygieniske samt perfekt plassert.

  • Bakspray

Varmt eller kaldt, kraftig eller svakt? Justerbar spray for presis og ultimat rengjøring uten at du blir våt over hele deg.

  • Oscillerende Spray

Sprayhodet beveger seg frem og tilbake for et utvidet rengjøringsområde og ekstra friskhet til dine intime soner.

  • Massasje Spray

Sprayen til baken kan stilles inn slik at den svinger og varierer spraystyrken for å skape en beroligende, avslappende massasjeeffekt.

 

GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena spyletoalett med LED-lys og myktlukkende seteEt dusjtoalett sparer deg ikke bare mange kroner og en haug med stress ved at du slipper å kjøpe toalettpapir; faktisk er det dessuten mer skånsomt for huden din. Å slippe tørke huden med papir minsker risikoen for irritasjon og skåner huden for eventuelle kjemikaler i papiret.

Med sprayprogrammene får du en (enda mer) grundig rengjøring; myk, behagelig og 100% hygienisk. Mange opplever også at det er ekstra oppfriskende og vitaliserende å bruke et dusjtoalett fremfor konvensjonelle toaletter. 

GROHE Sensia Arena lar deg stille inn temperatur på både spray og varmluftstørk. Tilpass og spar dine personlige innstillinger; slik kan hele familien få toalettbesøket akkurat som de liker det. 

Toalettet er dessuten en særs stilig detalj i baderommets interiør, med sin klassiske design og myke linjer. Setet er behagelig å sitte på og lokket lukker seg mykt og automatisk. Andre funksjoner som er verdt å merke seg er infrarød brukerregistrering, aktivt karbonfilter for luktabsorbering og en lekker nattlysfunksjon, som diskre lyser opp din vei i mørket.


Les mer om Sensia Arena samt de ulike funksjonene her!

 

 

GROHE Sensia Arena – verdens reneste toalett

 

 

 

Oso varmtvannsbereder tilbud
Vinn Grohe Sensia Arena