Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Nye baderomsmøbler? Her er trendene vi elsker!

 

Baderomsmøbler skal ikke lenger bare være praktiske – de skal også se bra ut, og helst harmonere med resten av stilen i hjemmet ditt. I dette innlegget har vi samlet de beste tipsene til baderomsmøbler som utstråler både hygiene, komfort og luksus.

 

Badet er det stedet der vi unner oss selv velvære, og litt ekstra luksus i hverdagen. Nettopp derfor er det viktig å ha riktig nivå av hygiene, og en følelse av komfort på baderommet. Før vi gjør oss klar til å møte verden utenfor, eller før vi skal stelle oss for kvelden, er nemlig baderomsmøbler en essensiell del av rutinene våre. I tillegg bør baderomsmøblene skape et visuelt uttrykk du liker – og som du er stolt over å vise frem til dine gjester!

 

sort servantskap bathlifebaderomsskap eikrimelig baderomsspeil med lysrimelig høyskap baderom

 

 

Baderomsmøbler med rene linjer

 

Norske hjem er preget av mye minimalisme og rene linjer. Den skandinaviske interiørtrenden har spredd seg rundt til hele verden, da den skaper harmoni og en følelse av renhet. Det er en selvfølge at baderommet også bør gjenspeile denne stilen, da dette er stedet i huset der det er essensielt med følelsen av et hygienisk og rent uttrykk. Hvite baderomsmøbler er derfor utrolig populært, og er én av baderomstrendene som har holdt i en årrekke.

 

baderomsskap hvit matt

Baderomsskap fra Westerbergs i hvit matt farge. Finnes også i sort matt farge, for den som vil bryte med den hvite trenden

 

Andre store baderomstrender som har kommet for å bli, er blant annet toaletter uten skyllekant, speil med integrerte lyskilder og frittstående servanter. Moderne baderomsmøbler er også gjerne vegghengte, i stedet for å bli plassert på gulvet. Dette skaper et luftig rom som gir et stilrent uttrykk, i tillegg til at det er mye enklere å rengjøre. Tidligere måtte vi jobbe oss rundt alle mulige vinkler for å vaske baderomsgulvet. Med den vegghengte designtrenden er vaskingen nå lekende lett.

 

Se aktuelle tilbud på vegghente servantskap på vvskupp.no

 

rimelig servantskap bathlife

baderomsmøbler farge

runt speil med lys

speilskap med lys

 

 

Velg et baderomsspeil med lys

 

På badet blir vi mer bevisst på oss selv. Vi pynter oss, steller oss og tar ekstra vare på hud og hår. Et godt speil er derfor viktig når du skal gå til innkjøp av baderomsmøbler. Det kan derimot være vanskelig å velge blant alle de ulike modellene, når du først er på jakt etter et nytt speil til badet.

Noe av det mest trendy du kan finne innen kategorien speil, er speil med integrert lys og varme, eller runde speil med lys. Et rundt speil er et lekkert designelement, som skaper en kontrast til de ellers rene linjene i rommet. Vvskupp har alltid gode tilbud på baderomsmøbler og speil, slik at du kan skape ditt drømmebad uten at det koster skjorta. Velg mellom kjente baderomsmerker som Bathlife, Linn Bad, Copenhagen Bath og mange flere, for å finne den modellen som egner seg best på ditt bad.

 

Se aktuelle tilbud på baderomsspeil her!

 

rimelig speil med lys dansani

Lekkert speil med LED-lys fra Dansani, som også kan fås med varmeelementer

 

Baderomsmøbler til hytte

 

Det er ikke bare i våre private hjem at vi ønsker oss luksus og velvære på badet. Mange vil at den rene skandinaviske stilen skal omfavne hytten også, så de siste tiårene har hytter rundt om i Norge fått et utrolig moderne løft. På Vvskupp finner du alltid gode tilbud på baderomsmøbler som passer på hytta – uansett om du skal oppgradere furuinteriøret, eller sette inn moderne baderomsmøbler på en ny hytte.

Selv om du kanskje ønsker deg ekstra luksus og velvære, kan det være lurt å tenke praktisk og enkelt når det gjelder baderomsmøbler til hytta. Det er nemlig også en luksuriøs følelse når rengjøringen nesten går av seg selv etter at man skal reise hjem etter oppholdet. Baderomsmøbler som har rene linjer er både estetisk tiltalende, og gjør rengjøringen mer effektiv. Unn deg gjerne også et komfortabelt badekar hvor du kan slappe av etter lange turer på ski eller til fots. De fleste moderne badekarene er enkle å rengjøre, i tillegg til at de har en lang levetid. 

 

rimelig badekar bathlife

Bathlife har mange rimelige badekar i akryl som er lette å vedlikeholde. Her den frittstående modellen “Balans”