Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Designpriser for Raindance E og ShowerPipe 800

 

Det ble dobbel seier for Hansgrohe og AXOR på årets Red Dot Awards;

dusjsystemene i Raindance E-serien samt ShowerPipe 800 vant pris for beste design i «Badearmaturer og Dusjer»-kategorien.

 

Raindance E

Utover å være noen av de mest populære dusjløsningene i nettbutikken vår, har Raindance E Showerpipe dusjløsninger og ShowerPipe 800 fra henholdsvis Hansgrohe og Axor nå altså blitt belønnet med et av verdens mest prestisjefulle designpriser. Siden etableringen i 1955 blir Red Dot-prisen delt ut en gang per år til de beste produktene på markedet innen en rekke ulike kategorier.

I 2018 stilte designere og produsenter fra 59 land med over 6.300 produkter til designprisen. Kun 1.684 av dem vant en Red Dot Award. Det er med stor glede vvskupp.no nå altså kan stoltsere med å selge to av verdens anerkjent beste dusjløsninger!

 

Se Raindance E300 Showerpipe her, og AXOR ShowerPipe 800 her

 

 

Lønner seg å satse på kvalitet

 

Det var i kategorien «Badearmaturer og Dusjer» at Raindance E Showerpipe og AXOR ShowerPipe 800 ble valgt ut som juryens favoritter på årets Red Dot Awards. Prisens hensikt er å løfte frem de beste produktene innenfor sin kategori på markedet hvert år. Innovasjonsgrad, funksjonalitet, kvalitet, ergonomi og levetid er noen av de viktigste evalueringspunktene for juryen.

Listen over Hansgrohe og AXOR-produkter som vunnet prisen tidligere begyner å bli lang. Denne inkluderer blant annet AXOR “Uno”-serien, “Croma” dusjsystemer, “RainSelect” dusjsystemer samt “Metropol” servantbatterier fra Hansgrohe – bare fra 2017 års utvalg.

 

„Vi er veldig stolte av at våre produkter igjen tildeles en Red Dot Award. Det bekrefter vår filosofi om å samarbeide med dyktige designere samt fokusere på høy kvalitet, ekstraordinært produktdesign og fremfor alt god verdi for kunden”

Thomas Leth, direktør for Hansgrohe i Norden

Raindance E

Hansgrohe Raindance E Showerpipe

 

Dette dusjsystemet forbinder en imponerende hodedusj med en flat og lekker dusjstang, en hånddusj med tre stråletyper og et termostatarmatur i et komplett og visuelt tiltalende system med klare linjer. Den kvadratiske hodedusjen byr på store, bløte dråper takket være den innovative Air-stråleteknologien. På midten av stråleskiven sitter dysene tett sammen, for en fyldig og intensiv stråle. Dette gjør det ekstra lett å skylle ut sjampo av håret for eksempel, og gir en oppkvikkende og vitaliserende dusjopplevelse.

Både dusjstang og termostatarmatur har elegante overflater av sikkerhetsglass av høyeste kvalitet. Uansett om man velger et termostatarmatur i 350mm eller 600mm, er det god plass på hyllen til diverse dusjprodukter. Praktisk, stilig og garantert holdbart i mange, mange år fremover!

 

Raindance E showerpipe fra Hansgrohe

“Raindance E300 1jet” i krom med ShowerTablet 350 termostat, med hylle av sikkerhetsglass

 

 

AXOR ShowerPipe 800

 

Raindance E og AXOR ShowerPipe 800 vinner designpris

“ShowerSolution 800” termostatarmatur i polert sort krom

Denne dusjløsningen er virkelig creme de la creme! 
Et ekstravagant system i puristisk design, tilgjengelig i en rekke lekre farger og finisher.
ShowerPipe 800 er et moderne dusjsystem, med to Select-knapper på termostatarmaturet. Disse sørger for presis betjening av hode- og hånddusj. Det fineste speilglass danner en omfangsrik og praktisk termostathylle.

ShowerPipe 800 byr dessuten på en ny, revolusjonerende stråletype. Den bløte PowderRain-strålen omfavner kroppen med et silkeaktig regn, for en ekstra luksuriøs dusjstund.

AXOR lar dig velge mellom totalt 15 ulike overflater. Slik kan du utforme ditt dusjområde akkurat som du vil. Sprit opp baderommet med en lekker messsing-finish; enten polert eller børstet. Eller hvorfor ikke gi det et edgy og moderne uttrykk med en dusj i polert, sort krom? 

 

 

Red Dot Awards

 

Red Dot Award har siden 1955 blitt overrakt en gang om året til de beste produktene på markedet. Prisen innebærer at et produkt holder de høyeste standardene hva gjelder design og business; vurdert og valgt ut av en omtrent 40 personer stor jury.  Denne arbeider med strenge utvalgskriterier gjeldende bl.a innovasjonsgrad, funksjonalitet, kvalitet ergonomi og levetid.

Prisen vender seg til alle som vil skille ut sitt produkt eller businessaktiviteter gjennom utmerket design. «Red Dot»-utmerkelsen er et internasjonalt anerkjent signum, og kvalitetsstempel, for eksepsjonell design. Produsenter sender inn søknad og presenterer produkter på eget initiativ, og kun et lite utvalg går igjennom det trange nøkkelhullet. Les mer om prisen, de ulike kategoriene og se tidligere vinnere på Red Dot sine hjemmesider.

 

 

Oppdag PowderRain dusjstråle