Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Vegghengt toalett – den overlegent beste toalettløsningen

De fleste nordmenn ser på badet som det viktigste rommet i hele boligen, og et toalett brukes av de fleste mange ganger om dagen. Da er det lurt å velge et toalett som både er pent, komfortabelt og effektivt – og her scorer et vegghengt toalett fra Villeroy & Boch høyt på alle punkter!

 

Vegghengte toaletter kom allerede på ‘90-tallet, og er i dag den nye standarden. De fleste nordmenn har nå byttet ut det tradisjonelle gulvstående toalettet med en vegghengt modell. Den største åpenbare fordelen med et vegghengt toalett er at det ikke samler seg støv og smuss rundt toalettet, slik som er tilfelle med gulvmonterte modeller. Det blir lettere å rengjøre, og ser freshere ut. I tillegg kommer mange vegghengte toaletter i såkalte Compact-modeller, som er plassbesparende og perfekte for små baderom.

 

vegghengt toalett Villeroy Boch

Det lekre, vegghengte toalettet Subway 3.0 fra Villeroy & Boch

 

Hva koster et vegghengt toalett?

 

Et vegghengt toalett koster fra ca 3 000 kroner. Det vanligste er å få profesjonell hjelp til monteringen. En rørlegger vil bruke 2-3 timer på montering, til en pris mellom 2 000 og 4 000 kroner. Du har faktisk lov til å montere et toalett selv, men da bør du vite hva du driver med. Hvis du først skal montere et vegghengt toalett selv er det greit å vite at anbefalt sittehøyde er ca 42 cm. Montert på riktig måte, tåler toalettet en vekt på 400 kg – så vegghengt er mildt sagt helt trygt!

De nyeste vegghengte toalettmodellene fra Villeroy & Boch har såkalt TwistFlush-teknologi. Det innebærer at vannet kommer inn fra siden i toppen og rengjør hele toalettskålen på en supereffektiv måte; se for deg virvlene i Saltstraumen eller i en tornado. Villeroy & Boch sin modell Subway 3.0 er blant de ledende innenfor vegghengte toaletter, og kommer med TwistFlush-teknologi, åpen skyllekant, vannbesparende Aquaredusct-system og smussavvisende overflatebehandling. Se hvordan TwistFlush funker i videoen nedenfor!

 

 

Spar vann – spar miljøet

 

TwistFlush-teknologien gjør at det trengs mindre vann for å skylle toalettskålen ren. Går du til innkjøp av et toalett med TwistFlush, sparer du faktisk ca 19 000 liter vann i året. Tenk om alle hadde et slikt toalett! Den kraftige, horisontale vannvirvelen gir dessuten mindre sprut, samtidig som den er svært stille – at ingen har tenkt på dette før! Toalettet har dessuten en overflate med anti-klebeeffekt, som forhindrer kalkavleiringer og reduserer fremveksten av bakterier med mer enn 99,9 %.

 

 

 Villeroy Boch vegghengt toalett TwistFlush

TwistFlush – en kraftfull, effektiv og vannbesparende skylleteknologi

 

Hvorfor ikke fornye hele badet?

 

Mange ser på badet som det viktigste rommet i boligen. Så hvis du først skal kjøpe nytt toalett, hvorfor ikke freshe opp hele baderommet? Det behøver faktisk ikke koste all verden å lage ditt eget lille spa – særlig ikke hvis du handler et sted hvor baderomsprodukter er opptil 60% rimeligere enn andre steder. VVSKupp kjøper inn stort og oppnår derfor svært gode priser. Siden VVSKupp kun finnes på nett, kan prisene holdes lave og du slipper selv å hente produktene du kjøper. VVSKupp fører kun kjente varemerker av god kvalitet, og har både lavprisløfte og fem års garanti. Anerkjente Villeroy & Boch er bare et eksempel på hvor god kvalitet du finner på vvskupp.no. Villeroy & Boch leverer det meste du trenger for å fornye badet ditt, og produktene har både et lekkert design og lang levetid. Utvalget spenner fra servanter i alle størrelser med tilhørende skuffeskap, til hyllesystemer eller veggskap for oppbevaring av håndklær og alt det andre som du trenger å ha på badet – men kanskje ikke vil ha liggende synlig. Velger du alt fra én og samme leverandør, er det tross alt lettere å skape en helhetlig, lekker stil.

 

Se aktuelle tilbud på Subway 3.0-sortimentet fra Villeroy & Boch her

 

finion baderom villeroy boch

Finion – en praktisk og eksklusiv baderomsserie. Her med servantskap og speil med LED-lys.

 

Se utvalget fra Villeroy & Boch her – som vanlig med fri frakt og lavprisgaranti!

 

 

 

Grohe - test- dusj